Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

128, 4 Rum, 101 m²

Välkommen på privat visning måndag 6 april

Under måndag den 6 april finns möjlighet att komma på privat visning av Kareby Äng. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Klimatsmart och välplanerat radhus med gavelläge

Radhus med gavelläge i familjevänliga kvarter. Inomhus finns välplanerade rum med praktiska och miljövänliga lösningar. Utomhus finns ett rymligt förråd, en stor altan och en lättskött trädgård.

Nedre plan bjuder in till långkok, middagar och filmkvällar med nära och kära. När vädret tillåter flyttar ni ut hänget till den trallbelagda altanen där både en skön loungesoffa och utebord får plats. Samtidigt kan de små leka av sig i trädgården och de större springa bort till baksidans lekplats. När kvällen tagit slut går det snabbt att ställa undan dynor och leksaker i förrådet på baksidan.

Hall

När du kliver in i hallen möts du av förvaring längs ena sidan. Garderoberna sträcker sig ända fram till väggen där badrummet tar vid. Här ryms både ytterkläder, vantar och mössor. Garderoben längst in blir även ett bra förvaringsutrymme för städartiklar.

Kök

Det L-formade köket ger dig bra arbetsyta och framför fönstret finns plats för ett större matbord där hela familjen ryms för långa middagar. Köket är utrustat med energieffektiva vitvaror och kylen samt frysen i full höjd rymmer hela storhandlingen utan problem. Under överskåpen hittar du trivsam belysning och på väggen sitter ett stänkskydd som är enkelt att torka av.

Vardagsrum

Efter en dag på språng kan du öppna upp altandörren och varva ner i soffan. Platsen blir hemmets sociala yta för tv-stunder och spelkvällar. Ytan till höger om altandörren kan också göras om till ett extra sovrum eller kontor om det skulle behövas.

Uteplats

Från vardagsrummet är det enkelt att flytta ut när solen tittar fram. På den trallbelagda altanen finns utrymme för en härlig utesoffa såväl som matbord och stolar. Dörren till förrådet nås från altanen. Här kan du stuva in det som inte ska stå ute över natten. Och grästäppan nedanför blir en härlig lekyta.

Tvättrum

Med en separat tvättstuga slipper du tvätt hängandes i huset. Här kan allt samlas på ett och samma ställe. Över tvättmaskinen och torktumlaren har du vägghängda skåp där tvättmedel och annat kan gömmas undan. Den rostfria diskhon blir också ett praktiskt inslag i rummet.

Badrum 1 och 2

Badrum med dusch eller badkar hittas både på nedre och övre plan. Båda badrummen har ett klinkergolv och blankt vitt kakel på väggarna vilket ger ett stilrent och modernt uttryck. Kommoden ger bra förvaringsutrymme och ovanför hänger en badrumsspegel med belysning. I båda rummen har du dessutom spotlights i taket vilket ger bra ljus åt rummen.

Sovrum 1

Det större sovrummet har fönster med utsikt mot baksidan. Här kan du vakna upp och öppna upp för en härlig bris in i rummet. Längs ena kortsidan sträcker sig en klädkammare vilket ger dig bra förvaring i rummet. Dubbelsängen har en naturlig plats vid andra kortväggen.

Sovrum 2 och sovrum 3

På andra sidan hallen hittar du sovrum 2 och 3. Båda med fönster och bra förvaring. I sovrum 2 har du en smidig skjutdörrsgarderob, praktiskt inbyggd bredvid dörröppningen. I sovrum 3 har du en garderob i ena hörnet. Båda rummen är lätta att möblera och rymmer både säng och annat möblemang.

Hemfakta

Bostad
128
Bostadstyp
Radhus
Antal rum
4
Storlek
101 m²
Tomt
167 m²
Parkeringsplats
Ja
Här finns
Gård, Terrass

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Kika runt i husen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hur entrévåningarna i alla husstorlekar i Kareby Äng ser ut.

Fakta om närområdet

5 km
från Kungälv centrum
6 min
biltur till Ingetorpssjön
2 min
från mataffär
150 m
till skola och förskola
1 km
Åsas Bageri