Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Radhus i två plan med gavelläge

Välkommen hem till ett välplanerat radhus i två plan. Här kliver du in i en rymlig hall och vidare in i det luftiga köket. Där kan hela familjen laga mat tillsammans för att sen samlas runt matbordet.

Med baksida mot den gemensamma gården och lekplatsen blir lekytan väldigt mycket större än den egna tomten. Här kan du koppla av i soffan på altanen och samtidigt ha uppsikt ut mot lekplatsen. I Kareby är familjelivet i fokus och omgivningarna bjuder in till spontana möten med grannar, eller dagar ute i lummig natur. Samtidigt bor du nära det mesta du behöver i vardagen, med smidiga kommunikationer till Kungälv och centrala Göteborg.

Hall

När du kliver in i hallen möts du av förvaring längs ena sidan. Garderoberna sträcker sig ända fram till väggen där badrummet tar vid. Här ryms både ytterkläder, vantar och mössor. Garderoben längst in blir även ett bra förvaringsutrymme för städartiklar.

Kök

Det L-formade köket ger dig bra arbetsyta och framför fönstret finns plats för ett större matbord där hela familjen ryms för långa middagar. Köket är utrustat med energieffektiva vitvaror och kylen samt frysen i full höjd rymmer hela storhandlingen utan problem. Under överskåpen hittar du trivsam belysning och på väggen sitter ett stänkskydd som är enkelt att torka av.

Vardagsrum

Efter en dag på språng kan du öppna upp altandörren och varva ner i soffan. Platsen blir hemmets sociala yta för tv-stunder och spelkvällar. Ytan till höger om altandörren kan också göras om till ett extra sovrum eller kontor om det skulle behövas.

Uteplats

Från vardagsrummet är det enkelt att flytta ut när solen tittar fram. På den trallbelagda altanen finns utrymme för en härlig utesoffa såväl som matbord och stolar. Dörren till förrådet nås från altanen. Här kan du stuva in det som inte ska stå ute över natten. Och grästäppan nedanför blir en härlig lekyta.

Tvättrum

Med en separat tvättstuga slipper du tvätt hängandes i huset. Här kan allt samlas på ett och samma ställe. Över tvättmaskinen och torktumlaren har du vägghängda skåp där tvättmedel och annat kan gömmas undan. Den rostfria diskhon blir också ett praktiskt inslag i rummet.

Badrum 1 och 2

Badrum med dusch eller badkar hittas både på nedre och övre plan. Båda badrummen har ett klinkergolv och blankt vitt kakel på väggarna vilket ger ett stilrent och modernt uttryck. Kommoden ger bra förvaringsutrymme och ovanför hänger en badrumsspegel med belysning. I båda rummen har du dessutom spotlights i taket vilket ger bra ljus åt rummen.

Sovrum 1

Det större sovrummet har fönster med utsikt mot baksidan. Här kan du vakna upp och öppna upp för en härlig bris in i rummet. Längs ena kortsidan sträcker sig en klädkammare vilket ger dig bra förvaring i rummet. Dubbelsängen har en naturlig plats vid andra kortväggen.

Sovrum 2 och sovrum 3

På andra sidan hallen hittar du sovrum 2 och 3. Båda med fönster och bra förvaring. I sovrum 2 har du en smidig skjutdörrsgarderob, praktiskt inbyggd bredvid dörröppningen. I sovrum 3 har du en garderob i ena hörnet. Båda rummen är lätta att möblera och rymmer både säng och annat möblemang.

Bilder
Området
  • Lekplatser som förstorar hemmen

    Välkommen hem till barnvänliga Kareby Äng. Här hittar du öppna ängar och grandoftande skogspartier där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I området kommer det finnas flera lekplatser i olika teman anpassade för både större och mindre barn. Kring lekplatserna planteras det också fruktträd och bärbuskar som alla som vill får plocka ifrån.

  • Det lilla extra

    Det gemensamma huset med festlokal och en lummig uteplats blir en naturlig träffpunkt för kräftskivan, barnkalaset eller en helt vanlig sommarkväll med grannarna. Här avnjuts grillmiddagen med kvällssolen som sällskap och med utsikt över den angränsande ängen.

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Kika runt i husen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hur entrévåningarna i alla husstorlekar i Kareby Äng ser ut.

Fakta om närområdet

5 km
från Kungälv centrum
6 min
biltur till Ingetorpssjön
2 min
från mataffär
150 m
till skola och förskola
1 km
Åsas Bageri