Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Slutsålt

Vinbärsgläntan i Kareby Äng

Altan och trädgård i Vinbärsgläntan
Beskrivning

4 rum och egen trädgård

Vinbärsgläntan är ett familjevänligt och naturnära grannskap i Kareby Äng. Här finns välplanerade och Svanenmärkta radhus och parhus där familjen får växa och trivas.

Vinbärsgläntan består av 43 radhus och parhus i storlekarna 101, 121 och 123 kvadrat. Husen har olika fördelar, men oavsett vilken storlek du bor i får du ett välplanerat och yteffektiv boende med minst fyra rum i två plan. Alla hus har uteplats och lättskött trädgård med plats för barnspring och grillkvällar.

Husen i Vinbärsgläntan är slutsålda men ta gärna en titt på det nyligen säljstartade grannskapet Blåbärsgläntan, där finns fortfarande några hus att välja bland. Under våren planerar vi också att säljstarta grannskapet Rönnbärsgläntan och senare i höst även Körsbärsgläntan.

Bilder
Området
  • Lekplatser som förstorar hemmen

    Välkommen hem till barnvänliga Kareby Äng. Här hittar du öppna ängar och grandoftande skogspartier där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I området kommer det finnas flera lekplatser i olika teman anpassade för både större och mindre barn. Kring lekplatserna planteras det också fruktträd och bärbuskar som alla som vill får plocka ifrån.

  • Det lilla extra

    Det gemensamma huset med festlokal och en lummig uteplats blir en naturlig träffpunkt för kräftskivan, barnkalaset eller en helt vanlig sommarkväll med grannarna. Här avnjuts grillmiddagen med kvällssolen som sällskap och med utsikt över den angränsande ängen.

Bostäder

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Kika runt i husen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hur entrévåningarna i alla husstorlekar i Kareby Äng ser ut.

Fakta om närområdet

5 km
från Kungälv centrum
6 min
biltur till Ingetorpssjön
2 min
från mataffär
150 m
till skola och förskola
1 km
Åsas Bageri