Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Missa inte Körsbärsgläntan

I april är det dags för säljstart av vårt allra sista grannskap i Kareby Äng - Körsbärsgläntan. Lär mer här.

Visningshus på 101 kvadrat

Beskrivning

101 välplanerade kvadrat i gavelläge

Njut av en härlig kopp kaffe på altanen medan du har uppsikt över barnen som leker på den angränsande gården. På det stora trädäcket finns plats för både matbord och loungedel. Här är det lätt att trivas för både liten och stor.

I familjeidyllen Kareby Äng finns gott om plats för lek och bus. Här finns träd att klättra i, plats att sparka boll och flera lekplatser med gungor, klätterställningar och annat skoj. Ett grannskap med modern Bullerbykänsla växer fram, där barnen kan springa fritt bland hallonbuskar och äppelträd.

Entréplan

I entrén på detta trivsamma radhus mötes du av en luftig hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob samt entréplanets badrum med dusch. Du kommer sedan in i det mysiga köket där det finns gott om plats för matlagning och middagsbord. Köket är smart planerat med en kyl och frys i full höjd och arbetsyta med spis på ena sidan och diskho och diskmaskin på andra sidan.

Vidare in i hemmet väntar vardagsrummet med utsikt mot uteplatsen och gården. Förutom soffgrupp finns här plats för hemmakontor eller lekhörna för barnen. Vardagsrummets glasdörr leder ut mot uteplatsen och trädgård som är perfekt både för härliga grillkvällar eller för en stunds avkoppling med uppsikt över barnen som leker på gården. I anslutning till altanen finns också ett fristående förråd där du smidigt stuvar in dynor och leksaker för natten eller trädgårdsmöblerna när vintern kommer.

Ovanvåning

En våning upp väntar tre sovrum och badrum med badkar. Från våningens fönster kan du blicka ut mot ditt trivsamma kvarter med lugna gator och lekplatser.

Båda badrummen är helkaklade med golvvärme och här behöver du heller inte oroa dig över plats för tvättmaskin och torktumlare då du finner dessa i husets separata tvättstuga på entréplan.

Bilder

Området

  • Plats för gemenskap

    Ett hem är mer än själva huset du bor i. I Kareby Äng bygger vi därför två gemensamma hus perfekt för kräftskivan, barnkalaset eller umgänge med grannar. Här njuter ni av nygrillat i kvällssolen med uppsikt över de lekande barnen.

  • Lekplatser som förstorar hemmen

    Välkommen hem till barnvänliga Kareby Äng. Här hittar du öppna ängar och grandoftande skogspartier där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I området kommer det finnas flera lekplatser i olika teman anpassade för både större och mindre barn. Kring lekplatserna planteras det också fruktträd och bärbuskar som alla som vill får plocka ifrån.

  • Ett aktivt grannskap

    Med varierande natur som nära granne är det enkelt att leva ett aktivt liv med frisk luft som sällskap. Dra på dig löparskorna och spring en runda före helgfrukosten, eller varför inte ta med grannen och träna i grannskapets gemensamma utegym. Under sommarmånaderna kan en cykeltur till Ingetorpssjön med kvällsmat och badkläder i packningen bli en mysig tradition.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet.

Fakta om närområdet

5 km

från Kungälv centrum

6 min

biltur till Ingetorpssjön

2 min

från mataffär

150 m

till skola och förskola

1 km

Åsas Bageri