Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Göteborg - Rönnbärsgläntan
Slutsålt

Rönnbärsgläntan i Kareby Äng

121 kvadrat och lekplats

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
4 - 5
Storlek:
101 - 121 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Missa inte Körsbärsgläntan

I april är det dags för säljstart av vårt allra sista grannskap i Kareby Äng - Körsbärsgläntan. Lär mer här.

Visningshus på 101 kvadrat

Beskrivning

121 kvadrat och lekplats

I det naturnära grannskapet Rönnbärsgläntan bor du i en riktig familjeidyll med lekplatser, förskola och kompisar utanför dörren. Rönnbärsgläntan är vår fjärde etapp i Kareby Äng och består av 21 välplanerade Svanenmärkta radhus där familjen kan växa och trivas.

I den södra delen av Kareby Äng runt en grönskande gård med lekplats bygger vi 21 radhus på 101 och 121 kvadrat. Oavsett vilket hus du väljer får du ett välplanerat hus med två badrum, separat tvättstuga och minst 4 rum i två plan. Alla har en uteplats och en lättskött trädgård med utsikt över grannskapet eller gården och lekplatsen där barnen kan springa fritt och leka. I Rönnbärsgläntan är ditt hem en bostadsrätt vilket betyder att du delar ägandet och ansvaret med dina grannar.

Vill du bli en av grannarna?

Alla husen i Rönnbärsgläntan är nu sålda men snart säljstartar vi vårt sista grannskap i Kareby Äng, Körsbärsgläntan. Scrolla upp och läs mer.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Plats för gemenskap

    Ett hem är mer än själva huset du bor i. I Kareby Äng bygger vi därför två gemensamma hus perfekt för kräftskivan, barnkalaset eller umgänge med grannar. Här njuter ni av nygrillat i kvällssolen med uppsikt över de lekande barnen.

  • Lekplatser som förstorar hemmen

    Välkommen hem till barnvänliga Kareby Äng. Här hittar du öppna ängar och grandoftande skogspartier där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I området kommer det finnas flera lekplatser i olika teman anpassade för både större och mindre barn. Kring lekplatserna planteras det också fruktträd och bärbuskar som alla som vill får plocka ifrån.

  • Ett aktivt grannskap

    Med varierande natur som nära granne är det enkelt att leva ett aktivt liv med frisk luft som sällskap. Dra på dig löparskorna och spring en runda före helgfrukosten, eller varför inte ta med grannen och träna i grannskapets gemensamma utegym. Under sommarmånaderna kan en cykeltur till Ingetorpssjön med kvällsmat och badkläder i packningen bli en mysig tradition.

Bostäder

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet.

Fakta om närområdet

5 km

från Kungälv centrum

6 min

biltur till Ingetorpssjön

2 min

från mataffär

150 m

till skola och förskola

1 km

Åsas Bageri