Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

139 kvadrat och altan med kvällssol

Njut på altanen medan solens sista strålar sakta sänker sig ner över Kareby Äng. På det stora trädäcket finns plats för både matbord och loungedel. Här är det lätt att trivas för både liten och stor.

I familjeidyllen Kareby Äng finns gott om plats för lek och bus. Här finns träd att klättra i, plats att sparka boll och flera lekplatser med gungor, klätterställningar och annat skoj. Ett grannskap med modern Bullerbykänsla växer fram, där barnen kan springa fritt bland hallonbuskar och äppelträd.

Entré

Efter en lång dag på jobbet öppnar du ytterdörren och möts av ljuset som flödar in från andra änden av huset. Ljusinsläpp från två väderstreck och öppen planlösning gör detta hem ljust och luftigt. I det moderna köket blandas design och funktionalitet. Här finns miljövänliga vitvaror som fullstor kyl och frys samt en lång praktisk arbetsyta.  

Tillsammans med köket utgör vardagsrummet hemmets sociala del med plats för både soffa och matsalsmöbel. Från altandörren nås familjens uteplats som är perfekt både för härliga grillkvällar eller barnens vattenkrig. I anslutning till uteplatsen finns också ett fristående förråd där du smidigt stuvar in dynor och leksaker för natten eller trädgårdsmöblerna när vintern kommer. I detta hem har du utöver uteplatsen även en gräsyta längs med ena långsidan. 

På husets andra långsida får bilen sin egen plats i en rymlig carport och när regnet öser ner kan du gå direkt från bilen in i huset genom groventrén.

Tvätt- och duschrum

Husets två badrum är helkaklade med golvvärme och består av dusch på nedre plan och badkar på våningen över. Här behöver du heller inte oroa dig över plats för tvättmaskin och torktumlare då du finner dessa i husets separata tvättstuga.

Sovrum

På övre plan ligger husets tre sovrum och här har du som önskar möjlighet att välja till ett fjärde rum som kan fungera som hemmakontor eller ytterligare ett sovrum för den större familjen. 

I detta Svanenmärkta hus har du alla möjligheter att skapa ditt drömhem.

Bilder
Området
  • Ett aktivt grannskap

    Med varierande natur som nära granne är det enkelt att leva ett aktivt liv med frisk luft som sällskap. Dra på dig löparskorna och spring en runda före helgfrukosten, eller varför inte ta med grannen och träna i grannskapets gemensamma utegym. Under sommarmånaderna kan en cykeltur till Ingetorpssjön med kvällsmat och badkläder i packningen bli en mysig tradition.

  • Plats för gemenskap

    Ett hem är mer än själva huset du bor i. I Kareby Äng bygger vi därför två gemensamma hus perfekt för kräftskivan, barnkalaset eller umgänge med grannar. Här njuter ni av nygrillat i kvällssolen med uppsikt över de lekande barnen.

  • Lekplatser som förstorar hemmen

    Välkommen hem till barnvänliga Kareby Äng. Här hittar du öppna ängar och grandoftande skogspartier där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I området kommer det finnas flera lekplatser i olika teman anpassade för både större och mindre barn. Kring lekplatserna planteras det också fruktträd och bärbuskar som alla som vill får plocka ifrån. Alla hus har även en lättskött tomt med plats för lek och sköna grillkvällar.

Fakta om närområdet

5 km
från Kungälv centrum
6 min
biltur till Ingetorpssjön
2 min
från mataffär
150 m
till skola och förskola
1 km
Åsas Bageri

Solstudie

Se hur solen faller över fasederna mot sydväst

Solstudie

Se hur solen faller över fasaderna mot nordväst

Husmodeller i Fläderstråket II

Huset på 121 kvadrat

Huset på 121 kvadrat har en trivsam entrévåning med gott om socialt utrymme, och den praktiska tvättstugan har en egen ingång på husets framsida.

Läs mer

Huset på 139 kvadrat

Huset på 139 kvadrat har en luftig entrévåning med matplats mot framsidan. Den svängda trappan är yteffektiv och ger en trivsam hörna i vardagsrummet.

Läs mer