Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

121 välplanerade kvadrat i gavelläge

Njut av en härlig kopp kaffe på altanen medan du har uppsikt över barnen som leker på den angränsande gården. På det stora trädäcket finns plats för både matbord och loungedel. Här är det lätt att trivas för både liten och stor.

I familjeidyllen Kareby Äng finns gott om plats för lek och bus. Här finns träd att klättra i, plats att sparka boll och flera lekplatser med gungor, klätterställningar och annat skoj. Ett grannskap med modern Bullerbykänsla växer fram, där barnen kan springa fritt bland hallonbuskar och äppelträd.

Entré

I detta välplanerade radhus möts du redan i hallen av hemmets öppna och luftiga känsla. Rakt framför dig breder vardagsrummet ut sig och öppnar upp mot altanen. Vardagsrummet utgör tillsammans med köket hemmets sociala del med plats för både soffa och matsalsmöbel. Ditt nya kök är smart planerat med en kyl och frys i full höjd på ena sidan och arbetsyta med diskho, spis och diskmaskin på andra sidan. Vitvarorna är energieffektiva och möter Svanens höga krav. 

Från altandörren nås familjens uteplats och trädgård som är perfekt både för härliga grillkvällar eller för en stunds avkoppling med uppsikt över barnen som leker på gården. I anslutning till altanen finns också ett fristående förråd där du smidigt stuvar in dynor och leksaker för natten eller trädgårdsmöblerna när vintern kommer. I detta hem har du även en gräsyta som sträcker sig längs med ena långsidan.

Tvätt- och duschrum

Husets två badrum är helkaklade med golvvärme och består av dusch på nedre plan och badkar på våningen över. Här behöver du heller inte oroa dig över plats för tvättmaskin och torktumlare då du finner dessa i husets separata tvättstuga. Tvättstugan når du dessutom genom en praktisk groventré så att hallen hålls ren när ni kommer hem från en lerig skogspromenad.

Sovrum

På övre plan ligger husets tre sovrum och här har du som önskar möjlighet att välja till ett fjärde rum som kan fungera som hemmakontor eller ytterligare ett sovrum för den större familjen.

I detta Svanenmärkta hus har du alla möjligheter att skapa ditt drömhem.

Bilder

Området

  • Ett aktivt grannskap

    Med varierande natur som nära granne är det enkelt att leva ett aktivt liv med frisk luft som sällskap. Dra på dig löparskorna och spring en runda före helgfrukosten, eller varför inte ta med grannen och träna i grannskapets gemensamma utegym. Under sommarmånaderna kan en cykeltur till Ingetorpssjön med kvällsmat och badkläder i packningen bli en mysig tradition.

  • Plats för gemenskap

    Ett hem är mer än själva huset du bor i. I Kareby Äng bygger vi därför två gemensamma hus perfekt för kräftskivan, barnkalaset eller umgänge med grannar. Här njuter ni av nygrillat i kvällssolen med uppsikt över de lekande barnen.