Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Göteborg - Fläderstråket
Slutsålt

Fläderstråket II i Kareby Äng

Fem rum och gemenskap i Fläderstråket II

Ägandeform:
Äganderätt
Antal rum:
4 - 5
Storlek:
121 - 139 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Fem rum och gemenskap i Fläderstråket II

I Fläderstråket II i Kareby Äng bor du med naturen runt hörnet och närhet till Kungälvs centrum. I grannskapets västra delar kan du njuta av utsikten över åkrar och ängar från din uteplats och i södra delen blir du granne med Krokebäcken. Hemmen är välplanerade och Svanenmärkta kedjehus eller radhus. Välkommen till familjeidyllen Kareby Äng.

I Fläderstråket II kan du välja om du vill bo i kedjehus eller radhus. Kedjehusen är på 121 eller 139 kvadrat och har en luftig entrévåning, separat tvättstuga med groventré och tre alternativt fyra sovrum på övre plan. Dessa hus ligger i nära anslutning till entrén till Kareby Äng och en kort promenad från skola och mataffär. Alla kedjehus har dessutom en carport. Radhusen är på 121 kvadrat med närhet till gården i västerläge. Här får du också separat tvättstuga med groventré och möjlighet att välja mellan tre eller fyra sovrum på övervåningen. Oavsett vilket hus du väljer får du ett välplanerat hus med en egen trädgård med altan som lockar till både härliga grillkvällar och utomhuslek för barnen.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett aktivt grannskap

    Med varierande natur som nära granne är det enkelt att leva ett aktivt liv med frisk luft som sällskap. Dra på dig löparskorna och spring en runda före helgfrukosten, eller varför inte ta med grannen och träna i grannskapets gemensamma utegym. Under sommarmånaderna kan en cykeltur till Ingetorpssjön med kvällsmat och badkläder i packningen bli en mysig tradition.

  • Plats för gemenskap

    Ett hem är mer än själva huset du bor i. I Kareby Äng bygger vi därför två gemensamma hus perfekt för kräftskivan, barnkalaset eller umgänge med grannar. Här njuter ni av nygrillat i kvällssolen med uppsikt över de lekande barnen.