Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerade ytor för vardag och fest

I ditt nya hem finns plats för familjen att umgås både inomhus och utomhus. Entrévåningens sociala planlösning kompletteras med en egen uteplats med altan och gräsmatta.

Från entrén kliver du vidare in i köket där det stora matbordet har sin plats. Vidare in i hemmet väntar vardagsrummets trivsamma yta med utsikt mot uteplatsen. Mittemot trappan finns tvättstugan som underlättar i en aktiv vardag när tvättkorgen tycks växa av sig själv. En våning upp väntar tre sovrum. Från våningens fönster kan du blicka ut mot ditt trivsamma kvarter med lugna gator och lekplatser

Entré

Ditt nya radhus tar emot dig i en rymlig entré. Ytterkläder för säsongens olika väder kan husera i den rymliga skjutdörrsgarderoben. I hallen ligger klinkerplattor som sedan övergår i hemmets ekparkett. Du har gästtoaletten på ett bekvämt avstånd, och köket direkt till vänster.

Kök och vardagsrum

Kökets matplats ger en trivsam miljö för gemensamma måltider. Välplanerade middagar och kreativa vardagslösningar ordnas på energieffektivt vis med dina nya vitvaror. Köksbänken ger plats åt många kockar när ni är fler som vill hjälpas åt, och vid köksfönstret får matbordet plats. I vardagsrummet kan du duka upp till kalas eller koppla av i soffan. Här finns plats för sällskaplig möblering och för den bekväma läsfåtöljen. Hemmets stilrena ekparkett breder ut sig i alla rum och ger en bra grund för möblemangen.

Utemiljö

Vardagsrummets glasdörr leder ut mot baksidans uteplats med trädäck och gräsmatta. Här finns rum för lata stunder, fartfylld lek och trädgårdsfixande. Det praktiska, fristående förrådet når du från trädäcket och bilen kan du parkera utmed bygatan, intill din radhuslänga.

Sovrum 1

En trappa upp väntar hemmets största sovrum till vänster. Ytan rymmer gott och väl den breda sängen och sängbord i par. På fönsterbänken kan den trivsamma växten och andra prydligheter husera. Klädkammaren med skjutdörrar hjälper till med förvaringen, och du kan blicka ner mot den egna uteplatsen när du släpper in morgonluften genom fönstret.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen finns på höger sida när du kommer upp för trappan. Det ena rummet  har en traditionell garderob och det andra en skjutdörrsgarderob invid dörren. Båda rummen har plats för säng och skrivbord för pyssel och lek.

Badrum och gästtoalett

På entrévåningen finns gästtoaletten med duschhörna, och en trappa upp väntar familjens badrum. Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme ger båda rummen en stilren och behaglig utformning. I båda rummen ger tvättställets kommod en bra bas för förvaringen och på övervåningen finns även förvaring i ett spegelskåp.

Tvättstuga

Tvättstuga Tvätten sköter du i den smart planerade tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare. Precis som kökets vitvaror är maskinerna här miljöklokt energieffektiva. När tvätten är vikt och sorterad har du trappan upp till övervåningen och garderoberna rakt fram

Bilder
Området
 • Plats för gemenskap

  Ett hem är mer än själva huset du bor i. Bland smultronssnår precis intill ängen bygger vi därför ett gemensamt hus perfekt för kräftskivan, barnkalaset eller umgänge med grannar. Här njuter ni av nygrillat i kvällssolen med uppsikt över de lekande barnen.

 • Lekplatser som förstorar hemmen

  Välkommen hem till barnvänliga Kareby Äng. Här hittar du öppna ängar och grandoftande skogspartier där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I området kommer det finnas flera lekplatser i olika teman anpassade för både större och mindre barn. Kring lekplatserna planteras det också fruktträd och bärbuskar som alla som vill får plocka ifrån. Alla hus har även en lättskött tomt med plats för lek och sköna grillkvällar.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Du väljer bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

5 km
från Kungälv centrum
6 min
biltur till Ingetorpssjön
2 min
från mataffär
150 m
till skola och förskola
1 km
Åsas Bageri

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller en dag i juni och september.