Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Slutsålt

Blåbärsgläntan i Kareby Äng

Fem rum och lekplats

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
4 - 5
Storlek:
101 - 123 m²

Ett Svanenmärkt boende

Vi gillar miljö och tänker med hjärtat. När du väljer ett boende i Kareby Äng väljer du automatiskt ett hållbart hem, och bidrar till att bygga ett hållbart samhälle.

Familjeidyllen Kareby Äng

Beskrivning

Fem rum och lekplats

I det familjevänliga grannskapet Blåbärsgläntan bor du i ett naturnära område med välplanerade, Svanenmärkta hus där familjen kan växa och trivas.

Blåbärsgläntan är den andra etappen i Kareby Äng och består av 24 radhus och kedjehus i storlekarna 101, 121 och 123 kvadrat. Husen har olika fördelar, men oavsett vilken storlek du väljer får du ett välplanerat och yteffektivt boende med minst fyra rum i två plan. Alla har en uteplats och en lättskött trädgård med plats för barnspring och grillkvällar. De här husen är bostadsrätter, vilket betyder att du delar ägande och ansvar med dina grannar.

Bilder
Området
 • Plats för gemenskap

  Ett hem är mer än själva huset du bor i. Bland smultronssnår precis intill ängen bygger vi därför ett gemensamt hus perfekt för kräftskivan, barnkalaset eller umgänge med grannar. Här njuter ni av nygrillat i kvällssolen med uppsikt över de lekande barnen.

 • Lekplatser som förstorar hemmen

  Välkommen hem till barnvänliga Kareby Äng. Här hittar du öppna ängar och grandoftande skogspartier där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I området kommer det finnas flera lekplatser i olika teman anpassade för både större och mindre barn. Kring lekplatserna planteras det också fruktträd och bärbuskar som alla som vill får plocka ifrån. Alla hus har även en lättskött tomt med plats för lek och sköna grillkvällar.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Du väljer bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Bostäder

Fakta om närområdet

5 km
från Kungälv centrum
6 min
biltur till Ingetorpssjön
2 min
från mataffär
150 m
till skola och förskola
1 km
Åsas Bageri

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller en dag i juni och september.