Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Badrum för hus

Badrum för hus

Badrummen i våra hus är stilrena och tidlösa. Här har vi satt en färdig grund där dina personliga detaljer kan ta plats och skapa stämningen. Välkommen till ett harmoniskt rum där dagen kan börja och sluta.

Oavsett om du föredrar att spendera timmar eller minuter i badrummet, så är det en plats som fyller en funktion i vårt dagliga liv. Därför är det extra viktigt att det är både trivsamt och funktionellt, och att det finns plats för din egen stil. För visst är det härligt att stänga om sig en stund, släppa vardagen och ta en skön dusch?

Ett välplanerat och vackert badrum betyder mycket för hemkänslan. Vi har gjort tusentals badrum och det är tre saker som ofta står högt upp på önskelistan: att badrummen är stilrena, att de håller över tid och att det finns utrymme för ens personlighet. Det har vi haft i åtanke när vi skapat ditt badrum, där stilen är densamma oavsett vilket stil du väljer i köket. Därför kan du inte göra några justeringar eller tillval här.

siteassets/att-kopa-nyproduktion/bonava_stilar_2017_380x380.jpg
siteassets/att-kopa-nyproduktion/bonava_stilar_2017_380x380-2.jpg
siteassets/att-kopa-nyproduktion/bonava_stilar_2017_380x380-3.jpg

Bilderna är visualieringsbilder och avvikelser kan förekomma. Det kan även förekomma vissa avvikelser i inredningen, prata med din inredningskoordinator för att få reda på vad som gäller för ditt grannskap.

Funktionella detaljer 

Små detaljer kan ha stor betydelse för hur badrummet upplevs och fungerar i vardagen. Genom spotlights i taket får du bra belysning, morgon som kväll. Det tidlösa handfatet och den upplysta badrumsspegeln smälter in i rummets stilrena uttryck och i kommoden under finns bra med förvaringsutrymme. Ett välplacerat eluttag gör det enkelt att ladda elapparater eller föna håret.

Lättstädat och miljövänligt

Duschväggarna är vikbara så du enkelt kan vika undan dem när du duschat klart och det vita matta kaklet på väggarna ljusar upp och förstorar rummet. Den vägghängda toaletten och kommoden gör det också lätt att hålla klinkergolvet rent.

Armaturerna i badrummet är energimärkta enligt Svanens kriterier och både toalett, handfat och duschar är snålspolande. Bra för både naturen och din ekonomi.

Badrum för hus

Kakel Vit matt
Klinker Mörkgrå
Kommod Vit, fasat grepp
Spegel Spegel på bottenplan, spegelskåp på övre plan
WC Vägghängd
Dusch/badkar Duschhörna klarglas på bottenplan/vitt badkar på övre plan
Takbelysning Spotlights