Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Industri

Industri

De genomgående svarta och vita konstrasterna understryker det råa i stilen och tar fram bistro- och industrikänslan.

Stilen Industri står för det råa och naturliga där vi tagit ut svängarna i ett mer vågat uttryck. Den svarta kvartskompositen och den mörka ådrade luckan är en perfekt kombination som framhäver det industriella men samtidigt har ett starkt inslag av natur. Det vitlaserade golvet lyfter känslan av rå natur och påminner starkt om betong men med en mjukare känsla. Fläkten och ugnen i rostfritt får industrikänslan att träda fram och får förstärkning av sättningen på kakel som är rak och enkel. Varmluftsugnen hjälper dig att behålla de bästa näringsämnena i maten.

siteassets/stilkoncept/kok/industri-miljo-580x400.jpg
siteassets/stilkoncept/gamla-bilder/stilkoncept/0276bonava_industri.jpg

Bilderna är visualieringsbilder och mindre avvikelser kan förekomma. Det kan även förekomma vissa avvikelser i inredningen, prata med din inredningskoordinator för att få reda på vad som gäller för ditt grannskap.

Stiltips 

Kontrasterna mellan svart och vitt förstärker känslan av bistro. Lägg till detaljer i rostfritt stål och ställ fram glasburkar med råvaror i för att understryka stilen.

Valmöjligheter

Med Industri har du möjlighet att göra andra val av bänkskiva, stänkskydd och golv än de som ingår i stilen – utan extra kostnad. Bänkskivan kan du som alternativ få i trä valnöt, varm mörkgrå komposit eller marmorinspirerad komposit. Stänkskyddet kan du få i varm mörkgrå komposit eller blankt vitt kakel av samma platta som ingår i stilen. Dessutom kan du välja golv i ek, vitlaserad ek eller valnöt.

Det här är stilkoncept Industri

Lucka Svartbetsad slät lucka
Vitvaror Rostfritt. Integrerad kyl/frys
Diskmaskin Integrerad
Häll Induktionshäll
Mikro Rostfri
Fläkt Vägghängd i rostfritt stål
Handtag Retroinspirerade i svart/rostfritt
Bänkskiva* Svart komposit
Stänkskydd* Kakel vit rak sättning – matt
Golv* Vitlaserad ask – 3 stav
Väggfärg* Stockholmsvit 0502

Golv och väggfärg är genomgående i hela bostaden

*Valmöjligheter finns, fråga din inredningskoordinator om dina kostnadsfria alternativ 

Våra andra stilkoncept och badrum: