Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Primus på Tomtebo gård

Grannskapet Primus är ett fint tillskott med Svanenmärkta hyreslägenheter på Tomtebo gård. De 83 lägenheterna omfamnar en innergård med gott om plats för umgänge direkt utanför dörren. Här kan hyresgästerna träna i utegymmet, spela pingis eller varför inte slänga på något gott på grillen tillsammans med vänner och grannar?

Lägenheterna

De välplanerade lägenheterna är fördelade på ett hus i fem bostadsvåningar. Här kan du välja på ytsmarta ettor till generösa fyror, alla välutrustade med rostfria vitvaror, diskmaskin, inbyggd mikro, tvättmaskin och torktumlare. Huset utrustas också med två mindre lokaler med arbetsplatser för co-working/co-studying. 

Perfekt läge nära natur och stan inom räckhåll 

Tomtebo gård har snabbt blivit ett populärt bostadsområde i Umeå. Här precis vid Nydalasjöns sydspets växer husen fram och ger området en stadsmässig karaktär med en tydlig koppling till det naturnära läget. Gå, jogga, simma, åk skidor eller cykla – här kan du göra allt det med de inspirerande omgivningarna som fond. Vill du in till stan är du där på 10 minuter med bil.  

Hemfakta

Bostadstyp: Lägenhet
Upplåtelseform: Hyresrätt
Antal rum: 1-4
Storlek: 33-77 kvm
Antal bostäder: 83
Inflytt från: våren 2023
Adress: Kålhagsvägen

Läs mer