Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Hyresrätter i Tuve

Tuve i Göteborg

Tuve är ett av de populäraste områdena på hela Hisingen. Här, med centralt läge, planeras ett nytt bostadskvarter med ungefär 300 lägenheter och en ny förskola som kommer att binda ihop Tuves olika delar.

Lägenheterna i Tuve kommer att ägas och förvaltas av bostadsbolaget Västerstaden som fokuserar på bostäder i framförallt Västra Götaland. Idag förvaltar de cirka 3 500 lägenheter och 300 lokaler här. På deras hemsida kan du läsa mer om hur och var de finns representerade.

Uthyrning pågår

Gör din intresseanmälan för bostäderna via den lokala bostadsförmedlingen i Göteborg.

För uthyrning av lokaler kontakta Christer Backman på christer.backman@relier.se eller 0709-24 23 01.

Hemfakta

Bostadstyp: Lägenhet
Upplåtelseform: Hyresrätt
Antal bostäder: 209
Inflytt från: 2021
Intresseanmälan: Görs via den lokala bostadsförmedlingen
Adress: Gunnestorpsvägen

På Tuve torg finner du två livsmedelsaffärer, blomsterhandel, apotek, vårdcentral, bibliotek, restaurang med mera. Tuve har ett levande föreningsliv. I Tuve sporthall spelas innebandy, volleyboll, handboll och fotboll. Ishallen används flitigt och det natursköna läget erbjuder närhet till skog, hav och ängar. Hisingsparken, Hisingens motsvarighet till Slottsskogen är på gångavstånd från din nya bostad.

Det nya bostadskvarteret kommer att bestå av låga byggnader mot Gunnersgärde och trappa sig med fler våningsantal närmare korsningen. Detta skapar en skyddad miljö för innergårdarna mellan husen. Det kommer också finnas mindre verksamheter bland husen som kompletterar dagens utbud och skapar trevliga promenadstråk. Entrén till området utgörs av en busshållplats med täta bussturer till city.

I Tuve får du ett välplanerat boende med småstadskänsla runtom och mycket goda kommunikationer. 

   

Läs mer