Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Hyresrätter i Tuve

Tuve är ett av de populäraste områdena på hela Hisingen. Här har vi utvecklat ett nytt bostadskvarter med ungefär 300 lägenheter och en ny förskola som binder ihop Tuves olika delar.

Lägenheterna i Tuve ägs och förvaltas av bostadsbolaget Västerstaden som fokuserar på bostäder i framförallt Västra Götaland. Idag förvaltar de cirka 3 500 lägenheter och 300 lokaler här. 

Hemfakta

Bostadstyp: Lägenhet
Upplåtelseform: Hyresrätt
Antal bostäder: 209
Inflyttat: 2021
Adress: Gunnestorpsvägen 107

På Tuve torg finner du två livsmedelsaffärer, blomsterhandel, apotek, vårdcentral, bibliotek, restaurang med mera. Tuve har ett levande föreningsliv. I Tuve sporthall spelas innebandy, volleyboll, handboll och fotboll. Ishallen används flitigt och det natursköna läget erbjuder närhet till skog, hav och ängar. Hisingsparken, Hisingens motsvarighet till Slottsskogen är på gångavstånd från din nya bostad.

Det nya bostadskvarteret består av låga byggnader mot Gunnersgärde som trappar sig med fler våningsantal närmare korsningen. Detta ger en skyddad miljö för innergårdarna mellan husen. Det finns mindre verksamheter bland husen som kompletterar dagens utbud och skapar trevliga promenadstråk. Entrén till området utgörs av en busshållplats med täta bussturer till city. I Tuve har hyresgästerna ett välplanerat boende med småstadskänsla runtom och mycket goda kommunikationer. 

Läs mer