Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1 Rum, 35 m², Lägenhet 14-1001

Beskrivning

Trivsam och välplanerad etta med egen uteplats

Uteplatsen i västerläge blir favoritplatsen under ljumma sommarkvällar. Här kan du duka upp till en lång middag i kvällssolen och suga in lugnet från naturen. Välkommen hem till Nästet.

Oavsett om du under en ledig dag väljer att spendera några timmar i grannskapets växthus, pyssla en stund med odlingslådorna, ta en promenad i skön natur eller låna ellådcykeln för storhandling så finns här flera alternativ. Eller så stannar du helt enkelt hemma och kryper upp i soffan, inne eller ute, med en bra bok.

Entré och hall

Kom hem och kliv in i hallen via din privata ingång. På ena sidan har du behändig förvaring i form av en klädhängare, städskåp och garderob. Rakt fram når du badrummet och på andra sidan öppnar köket och resten av hemmet upp sig.

Badrum

Det ljust kaklade badrummet är utrustat med allt du behöver. Kombitvättmaskinen blir ett trevlig inslag i vardagen, eftersom du slipper passa tvättider. Ovanför sitter ett väggskåp där du kan gömma undan tvättmedel och nytvättade handdukar. Och under handfatet har du en praktisk kommod som slukar alla badrumsprodukter. Med spotlights i taket och spegelbelysning får du bra ljus hela dagen.

Kök

Längs hemmets ena vägg sträcker sig köket. Här står du och lagar mat med hjälp av energisnåla vitvaror som möter Svanens höga krav. Och i skåpen under och över köksbänken ryms allt du behöver. Det stora fönstret ut mot uteplatsen ger ett trivsamt ljusinsläpp och härlig utsikt ut mot dagvattendammen samtidigt som du förbereder veckans måltider.

Vardagsrum

Hemmets öppna planlösning gör att ditt hem känns mycket större än sina 35 kvadrat. I rummets ena hörn har sängen en given plats och den andra väggen är förstärkt för att du ska kunna hänga upp en TV om du önskar. Här kan du blicka ut mot skön natur från sängen eller soffan och med dörren till uteplatsen på vid gavel njuter du av sköna vindbrisar in i rummet.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du ut på den stora uteplatsen med perfekt läge åt väst. Kryp ner under en filt i utesoffan och se solen gå ner över Ultunas trädtoppar och åkrar. Utanför köksfönstret får gärna den egna odlingen och kryddplantorna ta plats för att vara nära till hands.

Bilder
Området
 • Odlingsmöjligheter på gården

  Drömmer du om hemodlade gurkor och solvarma tomater? I grannskapet kommer det att finnas ett stort växthus. Perfekt för söndagsodling, loppis och bytesdagar. Eller varför inte barnkalas eller gemensam kräftskiva i föreningen? Bara fantasin sätter gränser! I anslutning till växthuset kommer också en grill att finnas, samt en enklare verktygsbod.

 • Ett aktivt grannskap

  I Nästet bor du granne med både stad och natur. Det mesta finns direkt utanför dörren och det är inte långt ner till Fyrisån om du vill ge dig ut med kanoten eller till Sunnerstabacken med hinderbanor, skidbackar och lift. Vandringsleden Gula stigen som går mellan Skarholmen och Studenternas IP drar förbi här.

 • Kommunikationer

  Uppsala har som ambition att bli Sveriges bästa cykelstad, och i området kring Nästet finns fina cykelvägar som leder dig in och bort från stan. I takt med att det byggs mer och mer i områdena kring Rosendal, Ulleråker och Ultuna kommer även den kommunala trafiken att utvecklas men redan nu trafikerar buss 8 Dag Hammarskjölds väg med täta turer. Med bil kommer du snabbt ut på E4 mot Stockholm eller Arlanda.

 • Ett Svanenmärkt boende

  Vi gillar miljö och tänker med hjärtat. När du väljer ett boende i Nästet väljer du automatiskt ett hållbart boende och bidrar till att bygga ett långsiktigt mer hållbart samhälle. Nästet är ett Svanenmärkt projekt där både material och byggprocess är noga kontrollerade för att det inte ska förekomma miljöfarliga eller giftiga ämnen. Ett Svanenmärkt hem är dessutom energisnålt sett till både byggnadens uppvärmning, ventilation och varmvatten.

 • Skolor och förskolor

  I Nästet bor du med flera skolor och förskolor på ett behändigt avstånd. För de små barnen finns ett tjugotal förskolor att välja mellan i grannområdena och en ny förskola kommer att byggas alldeles i närheten av grannskapet. Inom samma upptagningsområde kan du välja mellan sex olika grundskolor och närmaste gymnasium är Lundellska skolan i Ulleråker eller Rosendalsgymnasiet. För de fyrbenta familjemedlemmarna finns Hundra Hundars hunddagis på en svansviftnings avstånd.

Solstudie

Solstudie

Se hur solen faller över hus 5 fasad mot nordväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 5 fasad mot sydväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 6 fasad mot nordväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 6 fasad mot sydväst

Kika runt i lägenheterna i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Nästet. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

0 m
till naturen
2 min
till Gula Stigen
5 min
till SLU
4 km
till Uppsala slott och Ackis