Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5 Rum, 116 m², Lägenhet 10-1402

Beskrivning

Takfönster, balkong och social planlösning

Här bor du i en välplanerad femma högst upp i huset med takfönster. I hemmets ena del finns fyra välplanerade sovrum, och i andra delen har du öppna sociala ytor samt en balkong i perfekt västerläge.

I Nästet bor du i ett Svanenmärkt och välplanerat hem med cykelavstånd till centrala Uppsala. I närområdet hittar du två centrum med allt du behöver i vardagen, och utanför dörren har du lummig natur för långa promenader, joggingturer och utflykter. För dig med gröna fingrar så finns dessutom grannskapets växthus och odlingslådor att tillgå.

Hall och arbetshörna

Din hall utgör hemmets mittpunkt och sträcker sig mellan sovrummen, badrummen och hemmets sociala del. Längs hallens ena vägg hittar du förvaring på båda sidor av dörren, och i hallens ände finns en smart arbetshörna. Här finns plats för ett skrivbord framför fönstret, eller kanske en härlig mysfåtölj för sköna lässtunder.

Badrum och gästtoalett

Det större badrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. Här agerar ena sidan tvättstuga, där bänken ovanför tvättmaskinen och torktumlaren hjälper till att organisera tvätten. Andra delen är platsen för badrumsbestyren. Gästtoaletten ligger i hemmets andra del, nära de två större sovrummen, och gör morgnarna lite mindre kaotiska när det är kö till duschen.

Sovrum 1 och 2

Det första sovrummet ligger i hemmets ena hörn. Här har du ett stort fönster som ger skönt ljus och extra rymd åt rummet. I ena hörnet hittar du smidig förvaring i form av garderober och längs med långväggen finns en given plats för rummets viktigaste möbel.  Vägg i vägg hittar du hemmets andra sovrum på 12 kvadrat med ett charmigt takfönster. Även här har du bra förvaring i form av två garderober.

Sovrum 3 och 4

På tio kvadrat vardera gör sig sovrum tre och fyra lika bra som barnrum, gästrum eller kanske ett hobbyrum. Bakom dörren finns en varsin garderob och de härliga takfönstren ger både utsikt och ljus åt rummen. De ljust målade väggarna och ekparketten ger en fin bas åt rummets inredning.

Vardagsrum

Vardagsrummet blir hemmets hjärta. Läget högst upp i huset och de charmiga takfönstren ger rummet en härlig känsla. Här samlas hela familjen i soffan för filmkvällar, sällskapsspel, långfrukostar och pusslande. Den öppna planlösningen ger möjlighet att pyssla med olika saker, samtidigt som alla kan umgås tillsammans.

Kök

Det L-formade köket ger dig en bra arbetsyta och förvaringsmöjligheter. De energisnåla vitvarorna möter Svanens höga krav och gör matlagningen trivsam och miljövänlig. Framför den avskiljande väggen mot vardagsrumsdelen står en kyl och frys i full höjd som enkelt rymmer veckans storhandling och matlådor.

Balkong

På den 8 kvadratmeter stora balkongen, högst upp i huset, har du fri utsikt över Ultunas gröna natur. Balkongen ligger i anslutning till vardagsrummet och köket, vilket gör det enkelt att flytta ut med kaffekoppen för att en stunds frisk luft. Ytan går att möblera utifrån hur du helst vill använda den. Kanske blir det en skön soffa för slappa stunder eller ett bord för långa middagar? Dessutom ryms flera gröna växter.

Bilder
Området
 • Odlingsmöjligheter på gården

  Drömmer du om hemodlade gurkor och solvarma tomater? I grannskapet kommer det att finnas ett stort växthus. Perfekt för söndagsodling, loppis och bytesdagar. Eller varför inte barnkalas eller gemensam kräftskiva i föreningen? Bara fantasin sätter gränser! I anslutning till växthuset kommer också en grill att finnas, samt en enklare verktygsbod.

 • Ett aktivt grannskap

  I Nästet bor du granne med både stad och natur. Det mesta finns direkt utanför dörren och det är inte långt ner till Fyrisån om du vill ge dig ut med kanoten eller till Sunnerstabacken med hinderbanor, skidbackar och lift. Vandringsleden Gula stigen som går mellan Skarholmen och Studenternas IP drar förbi här.

 • Kommunikationer

  Uppsala har som ambition att bli Sveriges bästa cykelstad, och i området kring Nästet finns fina cykelvägar som leder dig in och bort från stan. I takt med att det byggs mer och mer i områdena kring Rosendal, Ulleråker och Ultuna kommer även den kommunala trafiken att utvecklas men redan nu trafikerar buss 8 Dag Hammarskjölds väg med täta turer. Med bil kommer du snabbt ut på E4 mot Stockholm eller Arlanda.

 • Ett Svanenmärkt boende

  Vi gillar miljö och tänker med hjärtat. När du väljer ett boende i Nästet väljer du automatiskt ett hållbart boende och bidrar till att bygga ett långsiktigt mer hållbart samhälle. Nästet är ett Svanenmärkt projekt där både material och byggprocess är noga kontrollerade för att det inte ska förekomma miljöfarliga eller giftiga ämnen. Ett Svanenmärkt hem är dessutom energisnålt sett till både byggnadens uppvärmning, ventilation och varmvatten.

 • Skolor och förskolor

  I Nästet bor du med flera skolor och förskolor på ett behändigt avstånd. För de små barnen finns ett tjugotal förskolor att välja mellan i grannområdena och en ny förskola kommer att byggas alldeles i närheten av grannskapet. Inom samma upptagningsområde kan du välja mellan sex olika grundskolor och närmaste gymnasium är Lundellska skolan i Ulleråker eller Rosendalsgymnasiet. För de fyrbenta familjemedlemmarna finns Hundra Hundars hunddagis på en svansviftnings avstånd.

Solstudie

Solstudie

Se hur solen faller över hus 5 fasad mot nordväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 5 fasad mot sydväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 6 fasad mot nordväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 6 fasad mot sydväst

Kika runt i lägenheterna i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Nästet. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

0 m
till naturen
2 min
till Gula Stigen
5 min
till SLU
4 km
till Uppsala slott och Ackis