Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fönster i två väderstreck och egen uteplats

Välplanerad etta med fönster i två väderstreck och egen uteplats. Här bor du med praktiska och miljövänliga lösningar i kök och badrum, med avkopplande natur utanför dörren

I Nästet trivs du som vill ha cykelavstånd till centrala Uppsala samtidigt som du kan utnyttja den fina naturen i staden. Utanför dörren hittar du nämligen öppna ängar, lummig natur och fina parkytor. Dessutom blir ditt hem större än 35 kvadrat, då du har tillgång till gemensamt växthus och kan utnyttja grillplatsen tillsammans med vänner och grannar.

Hall

Här kliver du in i en rymlig hall som ljusas upp av fönstret rakt framifrån. Längs ena väggen har du praktisk förvaring. Häng av dig jackan på klädhängaren och stuva in vantar och mössa i någon av de två garderoberna. På andra sidan hittar du badrummet och rakt fram öppnar resten av hemmet ut sig.

Badrum

Med spotlights i taket har du bra ljus i badrummet både morgon och kväll. Det helkaklade rummet är lätt att städa med bra förvaring och praktiska lösningar. Vid handfatet har du förvaring i kommoden under och på väggen bredvid sitter ett smidigt placerat vägguttag som gör det enkel att ladda eltandborsten. Kombimaskinen gör att du kan tvätta när det passar dig och tvätten viker du sedan smidigt på bänkskivan ovanför.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen ger dig en rymlig yta med fönster i två väderstreck. Det ytsmarta köket är utrustat med energisnåla vitvaror som möter Svanens höga krav. I skåpen ryms enkelt både matvaror och kökstillbehör. Framför det stora fönstret finns dessutom gott om plats för ett matbord som vännerna kan samlas runt. I rummets andra del kan du möblera utmed tre väggar. Här får gärna dörren till uteplatsen stå på glänt och förse hemmet med sköna vindbrisar.

Uteplats

Den elva kvadrat stora uteplatsen ger dig en egen utomhusoas att njuta av under årets varmare månader. Här har du gott om plats för skön möblering och grönskande växter, och med några filtar nära till hands kan du förlänga kvällarna lite extra.

Bilder
Området
 • Odlingsmöjligheter på gården

  Drömmer du om hemodlade gurkor och solvarma tomater? I grannskapet kommer det att finnas ett stort växthus. Perfekt för söndagsodling, loppis och bytesdagar. Eller varför inte barnkalas eller gemensam kräftskiva i föreningen? Bara fantasin sätter gränser! I anslutning till växthuset kommer också en grill att finnas, samt en enklare verktygsbod.

 • Ett aktivt grannskap

  I Nästet bor du granne med både stad och natur. Det mesta finns direkt utanför dörren och det är inte långt ner till Fyrisån om du vill ge dig ut med kanoten eller till Sunnerstabacken med hinderbanor, skidbackar och lift. Vandringsleden Gula stigen som går mellan Skarholmen och Studenternas IP drar förbi här.

 • Kommunikationer

  Uppsala har som ambition att bli Sveriges bästa cykelstad, och i området kring Nästet finns fina cykelvägar som leder dig in och bort från stan. I takt med att det byggs mer och mer i områdena kring Rosendal, Ulleråker och Ultuna kommer även den kommunala trafiken att utvecklas men redan nu trafikerar buss 8 Dag Hammarskjölds väg med täta turer. Med bil kommer du snabbt ut på E4 mot Stockholm eller Arlanda.

 • Ett Svanenmärkt boende

  Vi gillar miljö och tänker med hjärtat. När du väljer ett boende i Nästet väljer du automatiskt ett hållbart boende och bidrar till att bygga ett långsiktigt mer hållbart samhälle. Nästet är ett Svanenmärkt projekt där både material och byggprocess är noga kontrollerade för att det inte ska förekomma miljöfarliga eller giftiga ämnen. Ett Svanenmärkt hem är dessutom energisnålt sett till både byggnadens uppvärmning, ventilation och varmvatten.

 • Skolor och förskolor

  I Nästet bor du med flera skolor och förskolor på ett behändigt avstånd. För de små barnen finns ett tjugotal förskolor att välja mellan i grannområdena och en ny förskola kommer att byggas alldeles i närheten av grannskapet. Inom samma upptagningsområde kan du välja mellan sex olika grundskolor och närmaste gymnasium är Lundellska skolan i Ulleråker eller Rosendalsgymnasiet. För de fyrbenta familjemedlemmarna finns Hundra Hundars hunddagis på en svansviftnings avstånd.

Solstudie

Solstudie

Se hur solen faller över hus 5 fasad mot nordväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 5 fasad mot sydväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 6 fasad mot nordväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 6 fasad mot sydväst

Kika runt i lägenheterna i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Nästet. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

0 m
till naturen
2 min
till Gula Stigen
5 min
till SLU
4 km
till Uppsala slott och Ackis