Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerad femma högst upp i huset

Packa upp flyttkartongerna i ett nytt hem hösten 2021. Med fönster i tre väderstreck och en balkong med kvällssol får du njuta av ordentligt med ljus i denna lägenhet på 116 kvadrat. Här trivs hela familjen – allra högst upp i huset, med utsikt över den omringande naturen.

Med både citypuls och grönområden i närheten av grannskapet, är Nästet din lugna oas. Kom hem till det gemensamma växthuset och din rymliga lägenhet – det är här du kan pusta ut och koppla av. Och när du behöver komma ut lånar du antingen en cykel från cykelpoolen eller en miljövänlig bil från elbilpoolen.

Hall och arbetshörna

När du kliver in i hemmets entré möter du hallen som sträcker sig mellan sovrummen, badrummen och hemmets sociala del. Vid ingången finns förvaring för både städredskapen och ytterkläderna och vid änden av hallen finns en arbetshörna för studenterna och de som jobbar hemifrån.

Badrum och gästtoalett

I detta stora hem finns två badrum – perfekt för den stora familjen och de stressiga morgnarna. Det lite mindre badrummet, gästtoaletten, ligger i anslutning till ytterdörren och hemmets större sovrum. Här finns en toalett och ett handfat. Det större badrummet agerar både tvättstuga och toalett med tvättmaskin, torktumlare och dusch.

Sovrum 1 och 2

Det första sovrummet ligger i hemmets ena hörn. Det stora fönstret släpper in ordentligt med solljus och ger rummet extra rymd. Här inne har du generöst med garderobsförvaring och ordentligt med utrymme för en stor säng. Vägg i vägg ligger det andra sovrummet. Här finns ett charmigt takfönster och två garderober till ditt förfogande.

Sovrum 3 och 4

Sovrum tre och fyra är lite mindre och ligger längs med hemmets långsida. Dessa är perfekta som barnrum, gästrum eller hemmakontor. Det finns en garderob bakom dörren och de härliga takfönstren ger både ljus och stämning i rummen

Vardagsrum

Många ser vardagsrummet som hemmets hjärta. Här utgör hjärtat en stor del av lägenheten och tillsammans med generös yta och charmiga takfönster är detta den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Det finns rum för en stor soffgrupp och en större matplats, kanske till och med en hobbyhörna?

Kök

I anslutning till vardagsrummet har du det L-formade köket som erbjuder ordentligt med arbetsyta, energisnåla vitvaror och mycket förvaringsmöjlighet. Här är den perfekta platsen för familjen att samlas på och laga mat ihop. Förutom gott om arbetsyta finns ordentligt med plats för ett matbord att samlas kring.

Balkong

Från vardagsrummet kan du ta dig ut till den åtta kvadratmeter stora balkongen. Här kan du både börja och avsluta dagen – kanske med en kopp kaffe, en bok eller trevligt sällskap. Möblera och plantera som du själv känner. Balkongen kanske blir hela familjens smultronställe.

Bilder
Området
 • Odlingsmöjligheter på gården

  Drömmer du om hemodlade gurkor och solvarma tomater? I grannskapet kommer det att finnas ett stort växthus. Perfekt för söndagsodling, loppis och bytesdagar. Eller varför inte barnkalas eller gemensam kräftskiva i föreningen? Bara fantasin sätter gränser! I anslutning till växthuset kommer också en grill att finnas, samt en enklare verktygsbod.

 • Ett aktivt grannskap

  I Nästet bor du granne med både stad och natur. Det mesta finns direkt utanför dörren och det är inte långt ner till Fyrisån om du vill ge dig ut med kanoten eller till Sunnerstabacken med hinderbanor, skidbackar och lift. Vandringsleden Gula stigen som går mellan Skarholmen och Studenternas IP drar förbi här.

 • Kommunikationer

  Uppsala har som ambition att bli Sveriges bästa cykelstad, och i området kring Nästet finns fina cykelvägar som leder dig in och bort från stan. I takt med att det byggs mer och mer i områdena kring Rosendal, Ulleråker och Ultuna kommer även den kommunala trafiken att utvecklas men redan nu trafikerar buss 8 Dag Hammarskjölds väg med täta turer. Med bil kommer du snabbt ut på E4 mot Stockholm eller Arlanda.

 • Ett Svanenmärkt boende

  Vi gillar miljö och tänker med hjärtat. När du väljer ett boende i Nästet väljer du automatiskt ett hållbart boende och bidrar till att bygga ett långsiktigt mer hållbart samhälle. Nästet är ett Svanenmärkt projekt där både material och byggprocess är noga kontrollerade för att det inte ska förekomma miljöfarliga eller giftiga ämnen. Ett Svanenmärkt hem är dessutom energisnålt sett till både byggnadens uppvärmning, ventilation och varmvatten.

 • Skolor och förskolor

  I Nästet bor du med flera skolor och förskolor på ett behändigt avstånd. För de små barnen finns ett tjugotal förskolor att välja mellan i grannområdena och en ny förskola kommer att byggas alldeles i närheten av grannskapet. Inom samma upptagningsområde kan du välja mellan sex olika grundskolor och närmaste gymnasium är Lundellska skolan i Ulleråker eller Rosendalsgymnasiet. För de fyrbenta familjemedlemmarna finns Hundra Hundars hunddagis på en svansviftnings avstånd.

Solstudie

Solstudie

Se hur solen faller över hus 5 fasad mot nordväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 5 fasad mot sydväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 6 fasad mot nordväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 6 fasad mot sydväst

Kika runt i lägenheterna i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Nästet. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

0 m
till naturen
2 min
till Gula Stigen
5 min
till SLU
4 km
till Uppsala slott och Ackis