Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Flexibel trea med balkong

I Nästet bor du i en flexibel lägenhet – här kan trean göras om till en fyra om familjen skulle utökas eller hemmakontoret skulle bli aktuellt. Ditt välplanerade hem på 79 kvadrat står redo för inflyttning hösten 2021 och är både praktiskt och bekvämt med energisnåla vitvaror samt en balkong att koppla av på.

Här längtar du hem till mer än din lägenhet. I grannskapet finns både cykelpool och elbilpool att ta del av när du vill utforska Ultuna och Uppsala på ett klimatsmart sätt. Kanske vill du upptäcka lugnet i den närliggande naturen eller citypulsen från Uppsala?

Hall

När du kommer in i ditt hem välkomnar hallen dig med sovrum på ena sidan samt klädhängare och garderob på andra sidan. Den fortsätter sedan förbi det lite större sovrummet och badrummet för att till sist nå köket och vardagsrummet i öppen planlösning.

Kök

I detta hem har du ett L-format kök med mycket bänkyta och energisnåla vitvaror för att underlätta din matlagning. Det finns en liten avgränsande vägg med kyl och frys som skiljer köket från vardagsrummet en aning. Du har dessutom rum för ett matbord i anslutning till köket där vänner och familj kan samlas för mysiga middagar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är den mest sociala ytan i hemmet med plats för en generös soffgrupp. Blickar du ut genom fönsterna ser du de gröna naturområdena som omringar Nästet. På väggen som angränsar till det ena sovrummet är väggen förstärkt – perfekt att hänga TV:n på.

Balkong

Från vardagsrummet når du den åtta kvadratmeter stora balkongen. Med ett läge i väst kan du avrunda dagen i kvällssolen och njuta av den gröna omgivningen. Kanske är det här du umgås med familjen, läser en bok eller pyntar balkongen med växter och utemöbler. Det här är din plats.

Sovrum 1

Rummet som ligger till vänster om entrén är på elva kvadrat. Det är perfekt placerat för att kunna njuta av lite lugn och ro och inte störas av ljud från TV:n eller skrammel i köket. Här har du två garderober som ger dig gott om utrymme för favoritplaggen och andra prylar. Den lättmöblerade ytan och det stora fönstret gör rummet både praktiskt och rymligt.

Sovrum 2

Vägg i vägg med sovrum 1 ligger sovrum 2 på 15 kvadrat. Det är smart planerat med två dörrar och två fönster, vilket gör det möjligt att förvandla detta till två sovrum som så önskas. Här finns förvaringsutrymmen i form av två garderober och ett linneskåp längs med ena kortväggen.

Badrum

I badrummet hittar du WC, hörndusch, tvättmaskin och torktumlare. På bänkytan ovanför tvätthörnan kan du sedan organisera dina rena kläder och lakan på.

Bilder
Området
 • Odlingsmöjligheter på gården

  Drömmer du om hemodlade gurkor och solvarma tomater? I grannskapet kommer det att finnas ett stort växthus. Perfekt för söndagsodling, loppis och bytesdagar. Eller varför inte barnkalas eller gemensam kräftskiva i föreningen? Bara fantasin sätter gränser! I anslutning till växthuset kommer också en grill att finnas, samt en enklare verktygsbod.

 • Ett aktivt grannskap

  I Nästet bor du granne med både stad och natur. Det mesta finns direkt utanför dörren och det är inte långt ner till Fyrisån om du vill ge dig ut med kanoten eller till Sunnerstabacken med hinderbanor, skidbackar och lift. Vandringsleden Gula stigen som går mellan Skarholmen och Studenternas IP drar förbi här.

 • Kommunikationer

  Uppsala har som ambition att bli Sveriges bästa cykelstad, och i området kring Nästet finns fina cykelvägar som leder dig in och bort från stan. I takt med att det byggs mer och mer i områdena kring Rosendal, Ulleråker och Ultuna kommer även den kommunala trafiken att utvecklas men redan nu trafikerar buss 8 Dag Hammarskjölds väg med täta turer. Med bil kommer du snabbt ut på E4 mot Stockholm eller Arlanda.

 • Ett Svanenmärkt boende

  Vi gillar miljö och tänker med hjärtat. När du väljer ett boende i Nästet väljer du automatiskt ett hållbart boende och bidrar till att bygga ett långsiktigt mer hållbart samhälle. Nästet är ett Svanenmärkt projekt där både material och byggprocess är noga kontrollerade för att det inte ska förekomma miljöfarliga eller giftiga ämnen. Ett Svanenmärkt hem är dessutom energisnålt sett till både byggnadens uppvärmning, ventilation och varmvatten.

 • Skolor och förskolor

  I Nästet bor du med flera skolor och förskolor på ett behändigt avstånd. För de små barnen finns ett tjugotal förskolor att välja mellan i grannområdena och en ny förskola kommer att byggas alldeles i närheten av grannskapet. Inom samma upptagningsområde kan du välja mellan sex olika grundskolor och närmaste gymnasium är Lundellska skolan i Ulleråker eller Rosendalsgymnasiet. För de fyrbenta familjemedlemmarna finns Hundra Hundars hunddagis på en svansviftnings avstånd.

Solstudie

Solstudie

Se hur solen faller över hus 5 fasad mot nordväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 5 fasad mot sydväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 6 fasad mot nordväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 6 fasad mot sydväst

Kika runt i lägenheterna i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Nästet. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

0 m
till naturen
2 min
till Gula Stigen
5 min
till SLU
4 km
till Uppsala slott och Ackis