Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppen tvåa med utsikt mot gården

Hösten 2021 kan du packa upp vardagen i din nya tvåa på 45 kvadrat. Här bor du med ett rymligt sovrum, öppen yta i kök och vardagsrum samt en balkong som låter dig blicka ut mot gården och dess gemensamma ytor.

I Nästet är det lätt att hålla sig aktiv och leva hållbart. I grannskapet finns ett gemensamt växthus och i närområdena finns natur, shopping och träningsmöjligheter. Skulle du vilja ta dig runt på ett smidigt sätt finns ellådcykel och elbil att låna i föreningen.

Hall

I hallen möts du av förvaringsutrymme och ett modernt badrum – perfekt efter utomhusaktiviteter. Ytterkläder som används ofta har dessutom sin plats på klädhängaren och i garderoben.

Kök

Från hallen når du köket och matplatsen. Med mycket bänkyta och härligt ljusinsläpp från det stora fönstret är detta både en praktisk och social yta. Här finns en kombinerad kyl och frys, ett skåp för städredskapen och en uppskattad diskmaskin. Det är den perfekta platsen att laga mat på med gott samvete – alla vitvaror är nämligen energisnåla.

Vardagsrum

I anslutning till köket ligger vardagsrummet med öppen planlösning. Här kan både vänner och familj koppla av och umgås tillsammans. Den förstärkta väggen mot sovrummet är perfekt för en vägghängd TV och framför TV:n ryms en mysig soffgrupp. Du kommer även ut till balkongen från vardagsrummet.

Badrum

Ditt badrum är ljust och helkaklat med en upplyst badrumsspegel. Här kan du sköta om både dig och din vardag med dusch, WC, kombimaskin och tvättställ.

Sovrum

I det rymliga sovrummet får du plats med en stor säng att ligga och dra dig i när morgonsolen lyser upp rummet från det stora fönstret. Kläderna får du plats med i de två garderoberna.

Balkong

Balkongen på åtta kvadrat är en uppskattad plats – från tidig vår till sen höst. Här kan du och dina vänner äta brunch, varva ned efter jobbveckan eller bara läsa en god bok. Och oavsett om du har gröna fingrar eller inte så finns det plats för fina växter och hemodlade tomater på dina utomhuskvadrat.

Bilder
Området
 • Odlingsmöjligheter på gården

  Drömmer du om hemodlade gurkor och solvarma tomater? I grannskapet kommer det att finnas ett stort växthus. Perfekt för söndagsodling, loppis och bytesdagar. Eller varför inte barnkalas eller gemensam kräftskiva i föreningen? Bara fantasin sätter gränser! I anslutning till växthuset kommer också en grill att finnas, samt en enklare verktygsbod.

 • Ett aktivt grannskap

  I Nästet bor du granne med både stad och natur. Det mesta finns direkt utanför dörren och det är inte långt ner till Fyrisån om du vill ge dig ut med kanoten eller till Sunnerstabacken med hinderbanor, skidbackar och lift. Vandringsleden Gula stigen som går mellan Skarholmen och Studenternas IP drar förbi här.

 • Kommunikationer

  Uppsala har som ambition att bli Sveriges bästa cykelstad, och i området kring Nästet finns fina cykelvägar som leder dig in och bort från stan. I takt med att det byggs mer och mer i områdena kring Rosendal, Ulleråker och Ultuna kommer även den kommunala trafiken att utvecklas men redan nu trafikerar buss 8 Dag Hammarskjölds väg med täta turer. Med bil kommer du snabbt ut på E4 mot Stockholm eller Arlanda.

 • Ett Svanenmärkt boende

  Vi gillar miljö och tänker med hjärtat. När du väljer ett boende i Nästet väljer du automatiskt ett hållbart boende och bidrar till att bygga ett långsiktigt mer hållbart samhälle. Nästet är ett Svanenmärkt projekt där både material och byggprocess är noga kontrollerade för att det inte ska förekomma miljöfarliga eller giftiga ämnen. Ett Svanenmärkt hem är dessutom energisnålt sett till både byggnadens uppvärmning, ventilation och varmvatten.

 • Skolor och förskolor

  I Nästet bor du med flera skolor och förskolor på ett behändigt avstånd. För de små barnen finns ett tjugotal förskolor att välja mellan i grannområdena och en ny förskola kommer att byggas alldeles i närheten av grannskapet. Inom samma upptagningsområde kan du välja mellan sex olika grundskolor och närmaste gymnasium är Lundellska skolan i Ulleråker eller Rosendalsgymnasiet. För de fyrbenta familjemedlemmarna finns Hundra Hundars hunddagis på en svansviftnings avstånd.

Solstudie

Solstudie

Se hur solen faller över hus 5 fasad mot nordväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 5 fasad mot sydväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 6 fasad mot nordväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 6 fasad mot sydväst

Kika runt i lägenheterna i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Nästet. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

0 m
till naturen
2 min
till Gula Stigen
5 min
till SLU
4 km
till Uppsala slott och Ackis