Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Klimatsmart och trivsam tvåa med naturen utanför

Hall med förvaring, modernt badrum, klimatsmart kök och sköna ytor för sociala stunder eller avkopplande egentid. Denna välplanerade tvåa har allt du behöver. Just nu erbjuder vi endast privata visningar av grannskapet – kontakta säljare Claes på 073-966 96 95 för att boka in en tid.

Mellan jobb och studier kan det bli en och annan långpromenad i Ultunas gröna skogsområden för att samla ny kraft. Väl hemma i din ytsmarta tvåa kan du förbereda för kvällens middag i det miljövänliga köket eller ha sena pluggkvällar runt matbordet. När du behöver ytterligare en paus finns balkongen eller det gemensamma växthuset tillgänglig.

Hall

Hallen välkomnar dig hem till ditt. Här har du förvaring längs ena sidan och når badrummet på andra sidan. Rakt fram breder hemmets sociala del ut sig. Jackorna som används ofta har sin plats på klädhängaren och i garderoben finns plats för mössor, vantar och annat.

Kök

Från hallen når du köket och matplatsen som ljusas upp av ett stort fönster. Köksbänken sträcker sig längs hela väggen med skåp ovanför. Vid väggen mot hallen har du en kombinerad kyl och frys samt ett skåp bredvid för städprylar eller dylikt. Maten tillagar du med hjälp av energisnåla vitvaror och efter middagsbestyren blir diskmaskinen en uppskattad vän.

Vardagsrum

Med gavelläge får vardagsrummet generöst med ljus från två väderstreck. Väggen mot sovrummet blir en bra plats för en vägghängd TV då den är förstärkt. Framför ryms en mysig soffgrupp för sociala stunder eller kravlöst slappande. Hemmets öppna planlösning gör att du enkelt kan ha uppsikt över långkoket på spisen och härifrån nås även balkongen.

Badrum

Ditt badrum är ljust helkaklat med en dusch och wc längs ena sidan, och kombitvättmaskin och tvättställ längs andra sidan. De välplanerade fyra kvadraterna ger dig också förvaringsmöjligheter, både i kommoden under handfatet och i skåpet över tvättmaskinen.

Sovrum

Starta dagen i ditt rymliga sovrum och låt ljuset flöda in genom det stora fönstret. Här är det enkelt att ligga och dra sig en liten stund extra, när du sen är redo att starta dagen finns favoritkläderna nära till hands i de två garderoberna.

Balkong

Den 8 kvadrat stora balkongen blir en uppskattad plats från tidig vår till sen höst. Hit är det enkelt att flytta ut med morgonkaffet under helgmorgnar. Och oavsett om du har gröna fingrar eller inte så finns här plats för flera växter som ger en mysig känsla.

Bilder
Området
 • Odlingsmöjligheter på gården

  Drömmer du om hemodlade gurkor och solvarma tomater? I grannskapet kommer det att finnas ett stort växthus. Perfekt för söndagsodling, loppis och bytesdagar. Eller varför inte barnkalas eller gemensam kräftskiva i föreningen? Bara fantasin sätter gränser! I anslutning till växthuset kommer också en grill att finnas, samt en enklare verktygsbod.

 • Ett aktivt grannskap

  I Nästet bor du granne med både stad och natur. Det mesta finns direkt utanför dörren och det är inte långt ner till Fyrisån om du vill ge dig ut med kanoten eller till Sunnerstabacken med hinderbanor, skidbackar och lift. Vandringsleden Gula stigen som går mellan Skarholmen och Studenternas IP drar förbi här.

 • Kommunikationer

  Uppsala har som ambition att bli Sveriges bästa cykelstad, och i området kring Nästet finns fina cykelvägar som leder dig in och bort från stan. I takt med att det byggs mer och mer i områdena kring Rosendal, Ulleråker och Ultuna kommer även den kommunala trafiken att utvecklas men redan nu trafikerar buss 8 Dag Hammarskjölds väg med täta turer. Med bil kommer du snabbt ut på E4 mot Stockholm eller Arlanda.

 • Ett Svanenmärkt boende

  Vi gillar miljö och tänker med hjärtat. När du väljer ett boende i Nästet väljer du automatiskt ett hållbart boende och bidrar till att bygga ett långsiktigt mer hållbart samhälle. Nästet är ett Svanenmärkt projekt där både material och byggprocess är noga kontrollerade för att det inte ska förekomma miljöfarliga eller giftiga ämnen. Ett Svanenmärkt hem är dessutom energisnålt sett till både byggnadens uppvärmning, ventilation och varmvatten.

 • Skolor och förskolor

  I Nästet bor du med flera skolor och förskolor på ett behändigt avstånd. För de små barnen finns ett tjugotal förskolor att välja mellan i grannområdena och en ny förskola kommer att byggas alldeles i närheten av grannskapet. Inom samma upptagningsområde kan du välja mellan sex olika grundskolor och närmaste gymnasium är Lundellska skolan i Ulleråker eller Rosendalsgymnasiet. För de fyrbenta familjemedlemmarna finns Hundra Hundars hunddagis på en svansviftnings avstånd.

Solstudie

Solstudie

Se hur solen faller över hus 5 fasad mot nordväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 5 fasad mot sydväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 6 fasad mot nordväst

Solstudie

Se hur solen faller över hus 6 fasad mot sydväst

Kika runt i lägenheterna i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Nästet. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

0 m
till naturen
2 min
till Gula Stigen
5 min
till SLU
4 km
till Uppsala slott och Ackis