Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Norra Luthagen

Centralt och nära till naturen

Visa grannskap
Beskrivning

Centralt och nära till naturen

Norra Luthagen är en av Uppsalas mest växande och spännande stadsdelar. Området ligger endast tio minuters cykelväg från centrum i ett lugnt och trivsamt läge.

Här bor du nära centrum med hela Uppsalas utbud av skolor, restauranger, nöjen, kultur och shopping men också närhet till grönområden, fritidsaktiviteter och den vackra Fyrisån. Vid ån finns flera fina promenadstråk och lite söderut ligger Stabbyskogen, där kan du ta en löparrunda i elljusspåret, vandra, ta med en picknick eller grilla på grillplatsen och det finns flera fina gräsytor för bollspel och aktiviteter.  I Norra Luthagen bor du nära allt, i ett lugnt område med närheten till naturen.

Bilder
Området
  • Service i området

    Här bor du med det mesta runt hörnet, närmsta mataffär är Nelins livsmedel som har bageri, chark, delikatess och växthus.  I närområdet ligger även Coop,  ICA Nära, Apoteket och vårdcentral. Det finns flera restauranger och kaféer. Och med bara 10 minuter med cykel till Uppsala centrum har du allt du kan tänkas behöva.

  • Natur och aktiviteter

    Från grannskapet har du nära till många aktiviteter och naturen. Till Fyrishov är det bara 1,5 km, där finns sporthallar, äventyrsbad, gym, bowlinghall och badmintonbanor med mera. Där arrangeras även många sport- och musikevenemang. Och tar du cykeln 5 minuter söderut så har du Stabbyskogen där du kan löpträna, promenera, grilla, bygga kojor eller åka pulka.

  • Kommunikationer

    Området har bra gång- och cykelvägar och flera bussar har rutter i närheten. Det är 3,4 kilometer till Uppsala Centralstation och med bil är man snabbt ute på E4an eller någon av kringfartslederna. Det är endast 600 meter för att komma ut på väg 55/Bärbyleden och Arlanda når du med bil under halvtimmen.

Fakta om närområdet
7 min
promenad till Mimmi Ekholms Plats
1,5 km
till Fyrishov
10 min
med cykel till centrum

Norra Luthagen

Till Salu/Klart för inflyttning
Planerad/Snart till salu
Såld