Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerad fyra med balkong i söderläge

I ditt nya hem är sovrummen helt avskilda från vardagsrummet. Det passar dig utmärkt, eftersom teven kan stå på och köket kan göras rent utan att sovande familjemedlemmar behöver störas.

Med ca två kilometer till Uppsalas kärna, och med en innergård där du både kan träna styrka och kondition samt ta en kvällsgrill med grannarna bor du i ett hem där det är lätt att trivas.

Entré

Här möts du av en öppen välkomnande entré där du får en överblick över större delen av ditt nya hem. Till vänster har du garderoben som även rymmer förvaring för städartiklar. Golvet består av slitstarka klinkerplattor.

Sovrum 3

Med fönster från två håll är sovrummet ljust och fräscht. Bakom två skjutdörrar har du din rymliga klädkammare där också sängkläderna finns nära till hands.

Sovrum 1 och 2

När du har två identiska sovrum bredvid varandra behöver du inte fundera på vem eller vad som ska bo i respektive rum. Det enda du behöver tänka på är hur du vill inreda dem för att det ska passa familjens behov.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök och vardagsrum har en öppen planlösning med matbordet som en naturlig avdelare. Stora fönster längs med hela väggen ger ett fint ljusinsläpp till matlagning och umgänge.

Badrum

Som en avskiljare mellan sovrummen och vardagsrummet ligger det stora badrummet med smidig hörndusch. Helkaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme, samt energieffektiva tvättmaskin och torktumlare ogör badrummet både stilrent och praktiskt.

Gästtoalett

En extra toalett är värd mycket. Både för dig, din familj och för gästerna.

Balkong

På balkongen i söderläge har du alla möjligheter till lugn och ro. Om vädret tillåter blir detta din självklara plats för avkoppling i solen.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.