Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Lägenhet med terrass och fönster i fyra väderstreck

På ena kortsidan av huset ligger ditt nya hem med en terrass om som sträcker sig längs med hela lägenheten. Inte nog med det, terrassen sitter även ihop med din balkong i söderläge.

Det här är lägenheten med det lilla extra. Eller ganska stora extra. Förutom den enorma terrassen som bjuder in till fester och middagar, finns till exempel även en walk in closet som du kanske länge har drömt om. Du har gott om gemensamma ytor för umgänge, och egna rum för lugn och ro. Frisk luft, utblickar och solljus bjuder terrassen och balkongen på.

Entré

När du kommer hem möts du av en rymlig välkomnande entré med klinkergolv och utsikt över vardagsrummet. Till höger finns en garderob med skjutdörrar, och direkt till vänster har du en toalett med dusch. Alltid skönt att ha den nära när du har bråttom ut eller in.

Sovrum 3

Ditt nya sovrum ligger avskilt längst ner i lägenheten och ger en plats där du verkligen kan komma till ro. Här finns fönster både åt väst, öst och söder. Även i den stora klädkammaren där både du och dina kläder får plats finns ett fönster, så att du kan vädra kläderna om du vill. Som en extra bonus har du tillgång till balkongen från sovrummet, där du kan påbörja och avsluta dagen med lite frisk luft.

Sovrum 1 och 2

Lägenheten har ytterligare två sovrum. Den ena med en fristående garderob, och den andra med en stor garderob med skjutdörrar för mer flexibel möblering.

Kök

Köket är uppdelat i arbets- och matsalsdel. En praktisk yta bakom diskbänken gör arbetsdelen av köket rymligt. Från matsalen finns lägenhetens ena av två dörrar som leder ut till terrassen.

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort och luftigt och rymmer alla gäster som kommer in från terrassen på kvällen när det börjar bli lite kyligt. Rummet är flexibelt för möblering på olika sätt.

Badrum och duschrum

Du kanske väljer till ett badkar till det stora badrummet, eftersom det finns en dusch även i det mindre duschrummet. Båda rummen har toalett, golv med komfortvärme och helkaklade väggar. I det större badrummet finns tvättmaskin och torktumlare som båda är energisnåla.

Terrass

Din privata terrass på 71 kvadratmeter som går längst med hela lägenheten är något alldeles särskilt. Längst ut på terrassen utanför matsalen finns en pergola. Vill du avnjuta morgonkaffet i solen sätter du dig i någon av möbelarrangemangen längre ner på terrassen. Med massor av yta för socialt umgänge kan du välja att inreda din balkong med både soffor, bord och stolar. Lägg till kuddar och filtar och mysfaktorn slår i taket.

Balkong

Som en förlängning av terrassen, med ett trappsteg ner och runt hörnet på lägenheten ligger en till balkong i söderläge. Där kan du dra dig undan och få en stund för dig själv, om du inte väljer att äta middag där med hela familjen förstås.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.