Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trivselsäkrad tvåa med rymlig balkong

Hemma kan du koppla av på den rymliga balkongen. Om du tröttnar på stillheten tar du dig på knappt tio minuter till stadskärnan med cykeln här i cykelvänliga Uppsala.

Utmärkande för kvarteret Kapellgärdet är fokus på att integrera det aktiva livet i vardagen. Här har du utegym, cykelverkstad och löparbana på gården. Hemma har du välplanerade rum för sociala stunder och lugn och ro.

Sovrum

Här kan du varva ner i en bred säng. Skjutdörrsgarderoben ordnar med förvaring åt hela klädsamlingen bakom de platssparande dörrarna.

Badrum

Ditt helkaklade badrum håller både dig och din tvätt ren. Här finns en snygg och praktisk hörndusch och en kombinationsmaskin som tar hand om tvätten. Spegelskåpet och kommoden ger förvaring.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum smälter ihop i en öppen planlösning. Middagen tillagas med hjälp av energisnåla vitvaror på din eleganta köksbänk. Vardagsrummet ger plats åt matbordet och soffhörnan.

Balkong

På sommaren blir balkongen en omtyckt förlängning av vardagsrummet. Här dukar du upp till lyxmiddag en varm kväll och sitter kvar långt in på kvällen med värmande filtar.

Entré

I den välkomnande entrén ger skjutdörrsgarderoben gott om plats för både dina och gästernas ytterkläder. Du har slitstarkt klinkergolv, och badrummet väntar rakt fram.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.