Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig fyra med två balkonger

I grannskapet Kapellgärdet finner du ditt nya hem. Här finns två balkonger och öppna ytor för hemmakvällar och middagar. Inflyttningsklart från mars 2020.

På den lummiga aktivitetsgården finns inga ursäkter att låta träningen vänta. Efter avslutat pass kan du pusta ut på någon av dina balkonger. I din nya fyra finns välplanerade ytor och smarta lösningar.

Entré och hall

I den öppna entrén välkomnas du till hemmet. Här finns ett snyggt klinkergolv och vardagsrummets fönsterparti delar med sig av sitt ljus. Förvaring får du i skjutdörrsgarderoben.

Kök och vardagsrum

Matlagningsytan följs av en trivsam plats där middagsbordet kan stå. I vardagsrummet finns utrymme för den bekväma soffgruppen. I köket lagas snabba frukostar och mysiga middagar på energieffektivt vis med dina nya vitvaror. Du har gott om arbetsyta och bra förvaring.

Sovrum 3

Ditt nya sovrum mäter tretton kvadratmeter och öppnas upp mot den mindre balkongen. Här finns gott om rum för den breda sängen på hemmets ekparkett, och klädkammaren ordnar med förvaring.

Sovrum 1 och 2

Lägenhetens två mindre sovrum ligger vägg i vägg bredvid det större. Här finns två rum med varsin garderob att använda efter önskemål och behov.

Badrum och gästtoalett

Stilren utformning med helkaklade väggar och klinkergolv är basen i ditt badrum. Här har du tvätt- och torkmaskin, hörndusch och tvättställ med förvaring. Den mindre gästtoaletten blir ett välkommet tillskott när många är hemma.

Balkonger

Dina två balkonger ligger i var sin ände av lägenheten och har plats för både matbord och växter. Du kan odla kryddor till grillkvällen och duka upp middagsbordet med familjen. Den större balkongen når du från vardagsrummet, och här har du tio kvadratmeter i soligt söderläge.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.