Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppen planlösning och två balkonger

I trivsamma Kapellgärdet har du generös förvaring och två balkonger att njuta av så fort vädret tillåter.

Öppna gemensamma ytor och egna rum för lugn och ro – här bor du i en välplanerad fyra för ett aktivt liv. Du har dubbla balkongen, bra förvaring och stilrena och hållbara material i alla rum.

Entré och hall

Entrén har ett vackert klinkergolv. Precis till vänster finns en praktisk skjutdörrsgarderob, med gott om plats för avhängning.

Kök och vardagsrum

Generösa ytor skapar spatiös plats när du vill bjuda hem vännerna på middag. Från vardagsrummet når du balkongen som ger rummet en egen utomhusdel. Ditt nya kök är utrustat med energisnåla vitvaror och möter vardagsrummet genom en öppen planlösning.

Sovrum 2

Bostadens stora sovrum med plats för dubbelsäng har gott om förvaring. Här spatserar du ut på lägenhetens andra balkong, som bara kan nås från sovrummet.

Sovrum 1 och 3

I de här sovrummen finns plats att rymma både enkelsängen och skrivbordet. Hemmets ekparkett når in i alla rum och ger grunden för möblemangen.

Badrum och gästtoalett

Ditt badrum fungerar även som tvättstuga och är modernt utrustat med separat tvättmaskin och torktumlare. Du har stilren utformning och en smidig hörndusch. Gästtoaletten ligger på andra sidan hallen och är även den utrustat med dusch.

Balkong

Din stora balkong på fjorton södervända kvadratmeter nås från vardagsrummet och kommer att uppskattas av både stora och små. Här kan du inreda efter tycke och smak. Den mindre balkongen nås från sovrummet.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.