Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med öppen planlösning och rymlig balkong

Från Uppsalas stadskärna cyklar du hem på knappt tio minuter. Hemma väntar en smart planerad tvåa med stor balkong.

Utmärkande för hela grannskapet är hållbarhet och fokus på det aktiva livet. Här har du utegym, cykelverkstad och löparbana på gården. Högst upp i huset finns takterassen där du kan träffa grannar och vänner och njuta av utsikten. Här finns praktiska lösningar som kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Entré

I entrén finns en skjutdörrsgarderob med gott om plats för säsongens alla ytterkläder. Du har klinkerplattor under fötterna och ser det öppna rummet åt höger.

Sovrum

Sovrummet är den lugna plats i ett hem som annars präglas av social samvaro. Här kan du varva ner i din stora, sköna säng. Garderobsväggen ordnar jobbet med förvaringen.

Badrum

Ditt helkaklade badrum håller både dig och din tvätt ren. Här finns en snygg och praktisk hörndusch och en kombimaskin med tvätt- och torktumlare i ett. En praktisk bänkskiva är placerad ovanpå maskinen. Här sorterar och viker du din rena tvätt efter avslutat program.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum smälter ihop i en öppen planlösning, som skapar rymd och inspirerar till umgängesvänlig möblering. Vid köksfönstret trivs matbordet och längs med väggen passar soffan för filmkvällen perfekt. Middagen tillagas med hjälp av energisnålavitvaror på en stilren bänkyta.

Balkong

På sommaren blir din balkong en omtyckt förlängning av vardagsrummet. Elva kvadratmeter gör att både kryddodlingar och utemöbler får plats. Här kan du till och med bjuda på storslagen middag när familjen kommer på besök.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.