Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Närhet till sällskap och motion

I trivsamma Kapellgärdet har du två balkonger, trivsamma rum och gott om förvaring. Utanför dörren finns den livfulla innergården.

Din nya fyra ger utrymme för vardagens bestyr och härliga festligheter. Öppna rum, dubbla balkonger och egna sovrum ger ett välplanerat och trivsamt hem. Uppsalas stadskärna finns tio minuter bort när du hoppar på cykeln.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök ger gott om plats för den matlagningsglada att experimentera med nya smaker. Du har stilrena kökssnickerier och toppmoderna vitvaror. Generösa ytor skapar gott om plats när du vill bjuda hem släkten på middag, och du kan duka upp i ytan efter köket eller i vardagsrummet. Från vardagsrummet når du balkongen som släpper in ljus och luft.

Sovrum 3

Bostadens stora sovrum med plats för dubbelsäng har gott om förvaring med en egen klädkammare. Här finns dörren ut till den mindre balkongen, så du kan enkelt smita ut och ta lite frisk luft.

Sovrum 1 och 2

Hemmets två mindre sovrum ligger vägg i vägg och ger två trivsamma rum att inreda efter önskemål och behov.

Badrum och gästtoalett

Ditt badrum fungerar även som tvättstuga och är modernt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Du har hörndusch och smidigt placerad förvaring i spegelskåp och kommod. Gästtoaletten blir en räddare i nöden när ni är många hemma.

Balkonger

Din södervända balkong ligger i anslutning till vardagsrummet. Här kan sommarens måltider intas med solen som sällskap. Den mindre balkongen ger svalt norrläge.

Entré

I entrén möts du av ett vackert klinkergolv. Alldeles till vänster i finns en praktisk skjutdörrsgarderob, med gott om plats för avhängning. Vardagsrummets ljusinsläpp når hela vägen hit.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.