Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hemtrevlig tvåa i socialt kvarter

En egen balkong på elva kvadratmeter blir en omtyckt förlängning av vardagsrummet på sommaren. I cykelvänliga Uppsala är cykelverkstaden på innergården en uppskattad detalj.

Välkommen till din nya tvåa i aktiva Kapellgärdet, med kök och vardagsrum i en öppen miljö. Smidiga vardagslösningar frigör tid för umgänge och aktivitet, vilket är utmärkande för hela grannskapet. Med cykel tar du dig till stadskärnan på knappt tio minuter.

Entré

I den öppna entrén har du slitstarkt klinkergolv under fötterna. Till vänster finns en skjutdörrsgarderob med gott om plats för dina och gästernas ytterkläder. Efter entrén övergår klinkern till vacker ekparkett.

Sovrum

Sovrummet är den lugna plats i ett hem som annars präglas av social samvaro. Här kan du varva ner i en större säng, och låta den inbyggda garderoben sluka dina kläder och tyger.

Badrum

Ditt helkaklade badrum håller både dig och din tvätt ren. Här finns en snygg och praktisk hörndusch och en kombimaskin med tvätt- och torktumlare i ett. På den ovanliggande bänkskivan sorterar och viker du din rena tvätt efter avslutat program.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum smälter helt ihop i en öppen planlösning som skapar lättmöblerade ytor. Vid köksfönstret kan du ställa matbordet och längs med väggen passar soffan för filmkvällen perfekt. Middagen tillagas med hjälp av energisnålavitvaror i arbetshöjd.

Balkong

På sommaren blir din balkong en omtyckt förlängning av vardagsrummet och ett extra rum där du inreder efter tycke och smak. Elva kvadratmeter gör att både spännande odlingar och utemöbler får plats.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.