Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ljus trea för en aktiv livsstil

Ditt nya hem har generösa ljusinsläpp och en stor balkong. Låt vardagen bli enkel med hjälp av alla bekvämligheter du behöver. På gården finns löparbana och utegym.

Din nya trea släpper in gott om ljus i det öppna rummet med gavelläge. Rummet förlängs av balkongen, och mer utomhusplats finns på den gemensamma terrassen och på innergården. På knappt tio minuter tar du dig till Uppsala på cykel när stadens utbud lockar.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök möter vardagsrummet i en öppen planlösning. Det är utrustat med energisnåla maskiner och generösa ytor som skapar gott om plats när du vill bjuda på middag. Från vardagsrummet når du den rymliga balkongen på elva kvadrat som blir ett extrarum utomhus under sommarhalvåret.

Sovrum 1 och 2

I det största sovrummet ryms både den breda sängen och dubbla sängbord, och i det mindre rummet får du plats med enkelsäng, skrivbord och leksaker.

Badrum

Ditt nya badrum har ljusa helkaklade väggar och klinkergolv. Du har en hörndusch och smidig förvaring. När det är tvättdag tar din energisnåla tvättmaskin och torktumlare hand om jobbet.

Balkong

På balkongen på elva kvadratmeter har du sommarens bästa middagsplats. Här finns plats för ett större utebord och sittplatser för hela familjen. Behöver du mer plats nyttjas den gemensamma takterrassen med utsikt över Uppsala.

Entré och hall

I entrén möts du av ett vackert och praktiskt klinkergolv, lätt att hålla rent från smutsiga skoavtryck. Till vänster finns en praktisk skjutdörrsgarderob med gott om plats för avhängning och förvaring av säsongens ytterkläder. Vardagsrummets fönster dränker hallen i behagligt ljus.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.