Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Aktivt boende tio minuter från Uppsala city

Välplanerade rum hemma i fyran och gott om gemensamma utrymmen att använda i kvarteret – här bor du i en hemtrevlig lägenhet i ett aktivt kvarter.

Kapellgärdet är ett grannskap som inbjuder till både lugna och sociala stunder. Du har nära till stadens puls men kan koppla av i lugnet på din egen uteplats eller umgås med vännerna på den gemensamma takterrassen. Uppsalas stadskärna med sitt stora utbud av kultur och restauranger når du på knappt tio minuter med cykel.

Sovrum 1, 2 och 3

Bostaden har tre sovrum och det största är i en klass för sig. Här finns plats den både den större sängen och förvaring av alla dina kläder i en egen klädkammare. De två mindre sovrummen ger två identiska rum att inreda och använda efter familjens behov.

Badrum och gästtoalett

Ditt stilrena badrum med hörndusch är utrustat med tvättmaskin och torktumlare som ordnar jobbet när tvättkorgen är full. Väggarna är helkaklade, och här finns också en praktisk arbetsbänk där de rena kläderna kan vikas efter avslutat program. Gästtoaletten minskar körisken när ni är många hemma.

Kök och vardagsrum

I det rymliga vardagsrummet samlas hela familjen för att se på tv eller mingla med gäster. När du öppnar upp mot balkongen utökas rummet med ett extra rum. Ditt kök ligger i andra änden och låter matlagningen ta stilren plats.

Balkong

Från vardagsrummet når du din balkong som ligger i direkt söderläge. Här får trivsamma utemöbler och växtligheter sitt hem.

Entré

Från din entré ser du vardagsrummet och köket med elegant ekparkett åt vänster. I entrén finns plats för skoställ och hatthylla till vänster precis innanför ytterdörren. Håll ordning på säsongens olika kläder med hjälp av den praktiska skjutdörrsgarderoben.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.