Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Praktisk tvåa med stor balkong

Din nya bostad har smart planlösning, gott om förvaring och en egen balkong på elva kvadratmeter. I cykelvänliga Uppsala är cykelverkstaden en välkommen överraskning när du behöver smörja kedjan.

Här känner du dig snabbt som hemma med kök och vardagsrum i en öppen planlösning och med den rymliga balkongen som blir ett extra rum under sommaren. Praktiska vardagslösningar frigör tid för umgänge och aktivitet, vilket är något av ett signum för hela grannskapet. Med cykel når du centrala Uppsala på knappt tio minuter.

Sovrum

Sovrummet är en lugn plats i ett hem som är byggt för social samvaro. Här kan du varva ner i en större säng, och låta den inbyggda garderoben och linneskåpet sluka kläder och tyger.

Badrum

Ditt helkaklade badrum håller både dig och din tvätt ren. Du har en stilren och praktisk hörndusch och en kombimaskin med tvätt- och torktumlare i ett. På den ovanliggande bänkskivan sorterar och viker du din rena tvätt.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum smälter helt ihop i en öppen planlösning som skapar lättmöblerade ytor. Vid köksfönstret kan du ställa matbordet och längs med väggen passar soffan för filmkvällen perfekt. Middagen tillagas med hjälp av energisnålavitvaror och stilrena kökssnickerier.

Balkong

Balkongen är på elva kvadratmeter i trivsamt österläge. På sommaren blir den en omtyckt förlängning av vardagsrummet och ett extra rum där du inreder efter tycke och smak.

Entré

I den öppna entrén lägger du märke till det snygga klinkergolvet. Till vänster finns en skjutdörrsgarderob med gott om plats för dina och gästernas ytterkläder. Här finns även städskrubb och plats för skoställ.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.