Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig fyra nära Uppsala city

Här bor du på 101 välplanerade kvadratmeter med en uteplats i söderläge. Bjud in vänner och bekanta till gemensam matlagning eller ta ett träningspass på föreningens eget utegym.

Välkommen till ett grannskap som inbjuder till både lugna och sociala stunder. Fly stadens puls till din egen uteplats eller mingla med vännerna på den gemensamma takterrassen. Uppsalas stadskärna når du på knappt tio minuter med cykel. När cykeln behöver service kan du skruva och smörja kedjan i föreningens egen cykelverkstad.

Entré

Från din entré ser du ditt ljusa vardagsrum åt vänster. I entrén finns plats för hatthylla och skoställ till vänster precis innanför dörren, och en praktisk skjutdörrsgarderob gör det enkelt att hålla ordning på säsongens olika kläder.

Sovrum 3

Fyrans största sovrum mäter tretton kvadratmeter och är försett med en egen klädkammare. Här finns plats för den breda sängen och annan rogivande inredning. Låt ditt svala sovrum bli en plats för återhämtning och vila. I hörnet finns klädkammaren där du väljer ut dagens outfit.

Sovrum 1 och 2

De två mindre sovrummen är likadant utformade och ger två trivsamma rum att använda som barnrum, arbetsrum eller gästrum.

Badrum och gästtoalett

En praktisk hörndusch och tvättmaskin plus torktumlare håller både kropp och kläder rena. Ditt badrum är helkaklat, och ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk där tvätten kan sorteras. Du har även en mindre gästtoalett med wc-stol och tvättställ.

Kök och vardagsrum

Lägenhetens kök och vardagsrum smälter ihop i en öppen planlösning för både matlagning och umgänge. Du har matlagningsyta, plats för matbordet och ett vardagsrum. Från rummets fönster får du in gott om ljus och med dörren till uteplatsen öppen förlänger du rummet och släpper in frisk luft. Här är hemmets hjärta där maten lagas, människor möts och umgås för att sedan dra sig tillbaka mot sovrummen lagom till kvällen.

Uteplats

Från vardagsrummet når du uteplatsen i soligt söderläge. Sommarhalvåret sitter du här långt in på kvällen och njuter livets goda. Tio kvadratmeter lämnar gott om plats för hela familjens odlingsprojekt.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.