Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Aktivt boende nära Uppsala city

Din nya fyra består av 102 välplanerade kvadratmeter och två stora uteplatser. Här samlas familjen med vänner och bekanta för att njuta av grillkväll tillsammans.

Kapellgärdet är ett grannskap som inbjuder till både lugna och sociala stunder. Du har nära till stadens puls men kan koppla av i lugnet på din egen uteplats eller umgås med vännerna på den gemensamma takterrassen. Uppsalas stadskärna med sitt stora utbud av kultur och restauranger når du på tio minuter med cykel.

Sovrum 1, 2 och 3

Bostaden har tre sovrum och det största är i en klass för sig. Här finns plats den både den större sängen och förvaring av alla dina kläder. Här har du 16 kvadratmeter och dörr till den ena uteplatsen. Sovrummen är planerade med återhämtningen i fokus. De två mindre sovrummen mäter åtta respektive nio kvadratmeter och har var sin hörngarderob.

Badrum och gästtoalett

Ditt stilrena badrum med hörndusch är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är helkaklade, och här finns också en praktisk arbetsbänk där de rena kläderna kan vikas efter avslutat program. Även gästtoaletten är försedd med dusch vilket minskar köbildningen.

Kök och vardagsrum

I det rymliga vardagsrummet samlas hela familjen för att se på tv eller mingla med gäster. När du öppnar upp mot uteplatsen utökas rummet med ett extra rum. Ditt kök ligger i andra änden och går om så önskas att skilja av eller låta kök och vardagsrum smälta ihop i en öppen planlösning.

Uteplatser

Från vardagsrummet når du din stora uteplats, som ligger i direkt söderläge. Här får allting plats, från solstolen till kafémöbeln och hemmaodlingen med örter och tomater. Den andra rymliga uteplatsen ligger trivsamt vänd åt väster.

Entré

Från din entré ser du rakt fram till ett vardagsrum med elegant ekparkett. I entrén finns plats för skoställ och hatthylla till vänster precis innanför ytterdörren. Håll ordning på säsongens olika kläder med hjälp av den praktiska skjutdörrsgarderoben.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.