Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hemtrevlig etta i aktiva Kapellgärdet

Här kan du starta dagen med ett träningspass på innergårdens utegym och löparbana eller bjuda in vännerna till umgänge på takterrassen. Vill ni vara ifred sitter ni på din egen uteplats.

Din stora och välplanerade etta rymmer alla bekvämligheter du behöver. Här är vardagen enkel, och din stora uteplats gör att du har en hemtrevlig närhet till innergårdens utbud. Med två kilometer in till city cyklar du enkelt in till stan på knappt tio minuter. Cykeln får du förstås på köpet med din nya bostad.

Entré

Ett vackert klinkergolv möter dig i entrén som har gott om plats för jackor och skor med två garderober.

Badrum

Ditt badrum med hörndusch är stilrent och lättskött med helkaklade väggar och klinkergolv. I den strömsnåla kombimaskinen blir kläderna både rena och torra, och på arbetsbänken ovanför maskinen kan du snabbt vika dina rena kläder.

Kök

Längs med lägenhetens ena vägg finns ditt välplanerade kök. Här fixar du en snabb vardagsmiddag eller imponerar på vännerna med ett långkok. Köket är utrustat med bland induktionshäll, bänkytor och integrerad diskmaskin. Ställ upp dörren till uteplatsen när du lagar mat och låt köket förlängas ut i friska luften.

Vardagsrum/sovrum

Bostadens vardagsrum fungerar även som ditt sovrum, och sängen kan du använda som soffa med hjälp av ett par hemtrevliga kuddar. Här varvar du ner och kopplar av efter en lång dag.

Uteplats

Med en uteplats på tio kvadratmeter förvandlas din etta till en tvåa under det ljusa halvåret. Den generösa ytan gör att du inte behöver välja mellan solstolen eller matplatsen.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.