Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ljus femma med extra arbetsrum

Det här är lägenheten där du kan få till några extra arbetstimmar utan att göra avkall på stunderna med familjen.

Kontor är något de flesta skulle behöva i sitt hem, men inte är så sugen att avsätta yta för. Det finns ju annat som ser trevligare ut. I ditt nya hem finns ett litet rum med fönster i anslutning till ett av sovrummen där du kan ställa in ett skrivbord om du vill. Eller kanske en spjälsäng om livet tar nya vändningar.

Entré

När du ska ner till innergården för att klämma in en stund på utegymmet medan andra familjemedlemmar leker i sandlådorna eller springer på löparbanan hittar du enkelt det du ska i garderoben med skjutdörrar. Och oroa dig inte för att komma tillbaks med småsten under skorna – hallen har ett slitstarkt klinkergolv.

Sovrum 1

Här har du sovrummet med det där extrarummet i direkt anslutning som alla önskar att de hade. Vissa skulle använda det till kontor, andra som barnkammare. Vad du väljer att ha där inne vet bara du.

Sovrum 2

I det här sovrummet finns lägenhetens största garderob, fri att inreda precis som du vill. Garderobens skjutdörr ger dig en mer flexibel möjlighet till möblering i rummet.

Sovrum 3 och 4

De två mindre rummen på varsin sida av lägenheten har samma ekparkett som i de övriga rummen. De passar som bland annat gästrum, tonårsrum och lekrum.

Stora badrummet

Välj till ett badkar till det helkaklade badrummet med golvvärme så att sandiga barnhuvuden och trötta vuxenben kan göra sig redo för natten. Är ni inga badare och föredrar dusch så kommer den med en praktisk duschvägg. De där leriga galonbyxorna tvättar du förstås hemma samtidigt som alla udda par strumpor körs i torktumlaren.

Lilla badrummet

I en stor lägenhet finns det tillfällen när många vill duscha samtidigt. Det kan ni göra i er familj, eftersom även lilla badrummet har dusch. Frysa om fötterna gör ni inte heller, eftersom rummet har golvvärme. I spegelskåpet har du lagt beslag på en hylla längst upp för produkter som bara du får använda.

Kök

Det är praktiskt att slippa springa mellan rummen för att ta dig från köket till matsalen. I ditt nya kök ryms ett köksbord för hela familjen. För att inte rummet ska kännas instängt är det avgränsat till vardagsrummet med en diskbänksyta utan vägg upptill. Perfekt för den som inte vill ha gästerna i köket när maten lagas, men ändå kunna vara social.

Vardagsrum

Ett rymligt rum för en stor familj med många vänner. Här får alla plats i olika möbler efter att middagen är bortplockad och lugnet börjar lägga sig. Här finns också förvaring på baksidan av de anslutande köksskåpen för att maximera ytan.

Balkong

I anslutning till vardagsrummet finns din nya balkong som är längst ut på sin länga. Det innebär att du inte har några grannar precis bredvid dig på ena sidan. Med läge in mot gården har du bra koll på vad som händer där nere, utan att bli störd av eventuella ljud eftersom du bor längst upp i huset.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.