Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stor femma med ett bonusrum

I den här lägenheten ryms hela familjen. Ett litet extrarum i direkt anslutning till ett av sovrummen blir den perfekta barnkammaren, eller arbetsrummet, beroende på var du är i livet.

Ditt nya hem har fyra sovrum, där alla är unika på sitt sätt. Här kan du till exempel välja mellan sovrummet med lägenhetens största garderob, eller rummet med ett extrarum som du kan inreda precis som du vill.

Entré

Ibland kommer en uppsättning grannbarn och hälsar på efter en omgång i sandlådan. Då är det skönt att inte oroa dig för småsten under skorna eftersom hallen har ett slitstarkt klinkergolv. Familjens kläder har gott om plats i garderoben till höger, så att gästernas ytterkläder kan ta plats på en klädhängare eller i den där högen på golvet som så lätt bildas.

Sovrum 1

Det här stora sovrummet med plats för dubbelsäng har ett extrarum med fönster i direkt anslutning. Där kan du inreda med ett skrivbord för att inte behöva ha det synligt i något annat rum. Eller kanske en spjälsäng för att familjens yngsta medlem ska kunna sova ostört, men ändå nära dig.

Sovrum 2

I det här sovrummet, som också har plats för dubbelsäng, finns lägenhetens största garderob som du kan inreda så det passar dina behov bäst.

Sovrum 3 och 4

De två mindre rummen på varsin sida av lägenheten har samma ekparkett som i de övriga rummen. Dess mindre storlek fungerar både som lekrum, tonårsrum och gästrum.

Lilla badrummet

Att det finns två duschar i ett hem känns verkligen som vardagslyx. En ytterligare guldkant i tillvaron är komfortvärmen i golvet.

Kök och vardagsrum

Det kan vara skönt att det ryms ett matsalsbord i ditt nya kök. Då är det enkelt att resa sig upp och hämta det som har glömts att ställas fram, eller för att torka spilld mjölk. Ovanför diskbänken finns ingen vägg. Det gör att köket kan vara avgränsat från vardagsrummet utan att det känns instängt. Vardagsrummet är rymligt och här finns plats för en stor familj med många vänner. En stor vägg ger dig möjlighet att sätta upp en stor bokhylla och fylla med böcker för en riktigt hemtrevlig känsla.

Balkong

I anslutning till vardagsrummet ligger din balkong i söderläge. Eftersom din lägenhet är längst upp i huset störs du inte av eventuella ljud nere på innegården, men samtidigt har du bra överblick på vad som händer där nere. Kanske blir du inspirerad av att träna när du ser dina grannar springa runt på löparbanan.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.