Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hemmet att umgås i

Här kan du bjuda hem dina vänner för stora middagar, eller träffa grannarna för en kväll på takterrassen.

Har du problem med höjder och helst undviker takterrassen så finns även innergården för en fin grannsamverkan. Här kan du grilla, springa runt på löparbanan eller träna i utegymmet.

Entré

Golvet till entrén avgränsar resten av lägenheten med sitt slitstarka klinkergolv. Där finns också rymlig garderob med skjutdörrar för dina ytterkläder. Vill du ha ytterligare hallmöbler finns det plats för det.

Sovrum 2

Lägenhetens största garderob finns i ditt sovrum. Den har dessutom skjutdörrar som inte bara är snyggt utan även ytsmart eftersom du kan möblera hela golvet precis som du vill utan dörrar som är i vägen och måste öppnas.

Sovrum 1 och 3

Två mindre rum med samma ekparkett som i resten av ditt hem kan användas som sovrum till barnen, lekrum eller gästrum. I ett av de mindre sovrummen finns även dörren till arbetsrummet.

Arbetsrum

Det lilla arbetsrummet på fyra kvadrat fungerar lika bra som barnkammare, myshörna och musikrum.

Kök

Det stora köket har plats för ett matbord där även gästerna ryms. Ovanför diskbänken finns ingen vägg. Det ger en öppen känsla mot vardagsrummet samtidigt som vardagsrummets gäster slipper se köksstöket om du inte vill. Från köket tar du dig också till en av hemmets två balkonger.

Vardagsrum

Vardagsrummet är flexibelt för möblering med sina två stora väggar. Mellan kök och vardagsrum finns smart förvaring som en avdelare mellan rummen. Där kan du få sällskap medan du fixar i stöket.

Badrum och gästtoalett

I ditt helkaklade badrum har du en smidig duschhörna. Tvättmaskinen och torktumlaren som båda är energisnåla står under en praktisk arbetsbänk. I ditt hem finns också en gästtoalett, något som alltid uppskattas både av gästerna och resten av familjen.

Balkonger

Med en balkong i söderläge kan du odla nästan vad du vill. På den andra balkongen kan du se skymten av kvällssolen om vädret vill sig väl. Båda balkongerna kan du möblera så att du kan sitta där ute med sällskap av dina vänner.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.