Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Tvåa i inspirerande omgivning

Här bor du två kilometer från Uppsalas stadskärna, med en aktivitetsbaserad innergård som bjuder in till träning och socialt umgänge.

När du köper den här lägenheten får du också en ny cykel som kan ta dig runt i staden tillsammans med de flesta andra Uppsalaborna. När du är hemma parkerar i du cykeln i något av föreningens stora cykelrum innan du ansluter dig till dina grannar på den gemensamma takterrassen.

Entré

När du kommer hem kliver du in på ett praktiskt klinkergolv och får en överblick över vardagsrummet och köket. I entrén finns plats för en hallmöbel eller klädhängare. Där finns också en garderob där du kan hänga av dig dina ytterkläder.

Sovrum

Längs med ena väggen i ditt sovrum finns en garderob med skjutdörrar. På så sätt får du en större golvyta som du kan möblera och du kan till exempel inreda med en dubbelsäng om du vill. Den andra väggen har ett dubbelfönster för ett behagligt ljusinsläpp.

Kök och vardagsrum

Här finns det gott om plats både på arbetsbänkarna och för er som ska laga mat tillsammans. En vägg i brösthöjd delar av kök och vardagsrum för en öppen känsla.

Badrum

I ditt nya badrum kan du kliva ut ur duschhörnet utan att frysa eftersom det finns komfortvärme i golven. Ovanför kombimaskinen som både tvättar och tumlar dina kläder finns en praktisk arbetsbänk där du kan vika tvätten när den har torkat.

Balkong

Din balkong ligger i söderläge, vilket innebär att du har sol under stor del av dagen. Därför går det alldeles utmärkt att odla där.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.