Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gemensam takterrass och övernattningslägenhet

Trots att du har en egen balkong och plats för övernattande gäster hemma, kan det ibland vara bra kunna använda föreningens gemensamma ytor.

Gemenskap är nyckelordet i din nya förening. Förutom den gemensamma takterrassen och övernattningslägenhet med bekvämligheter som dusch, toalett, kyl och pentry finns också bilpool och lådcykelpool. Och så har ni ju löparbanan och utegymmet och andra sociala ytor på gården.

Entré

När du kommer hem möts du av en välkomnande hall med utsikt mot köket och vardagsrummet. Direkt till höger finns plats för en hallmöbel eller kanske sko- och hatthylla för dina gäster. Rakt fram finns en garderob där du förvarar alla dina jackor.

Sovrum

I ditt ljusa sovrum finns gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Garderoben inreder du efter dina egna behov, så att du kan hänga, vika eller slänga in kläderna precis som du själv vill. I garderoben finns också plats för sängkläder och städartiklar.

Kök

Det är gott om arbetsytor i ditt nya kök som också har plats för fler än bara dig. När du bjuder över dina nya grannar på middag finns ingen anledning att inte be dem hjälpa till.

Vardagsrum

Njut av middagen vid matbordet som står i vardagsrummet. Vardagsrummet är ljust och luftigt med fönsterinsläppet från balkongen.

Badrum

I badrummet med stilren hörndusch står din kombimaskin. Maskinen både tvättar och tumlar dina kläder. Ovanför maskinen finns en arbetsbänk där du kan vika och sortera. Du har helkaklade väggar och praktisk förvaring i spegelskåp och kommod.

Balkong

Kanske är det på balkongen dina nya grannar så småningom blir dina nya bästa vänner. Här kan ni linda in er i varma filtar och sitta till långt in på natten och prata. Även dina tomatplantor trivs här eftersom balkongen ligger i söderläge.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.