Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fyra rum och en bonus

Den här fyrarummaren har ett extra rum som med sina få kvadratmeter till trots ger dig stora möjligheter.

Det finns stunder i livet när du behöver arbeta extra mycket, då är ett dolt arbetsrum bra att ha. Plötsligt är behovet av barnkammare större, som några år senare blir ett rum att dra dig undan till för att läsa en bok helt ostört. Variera ditt extrarum utifrån hur ditt liv tar nya former.

Entré

Ett slitstarkt klinkergolv som klarar av sandiga, leriga och blöta skor ramar in hallen. Här finns en skjutdörrsgarderob där du förvarar ytterkläder. Bakom skjutdörrarna gömmer sig även hemmets städskåp.

Sovrum 2

Hemmets största sovrum har också den största garderoben, som även rymmer linneförvaring. Inred garderoben efter dina egna behov. Ljusinsläppet från rummets två fönster är fritt från den gassande solen, så att du kan sova svalt och skönt om det är vad du föredrar.

Sovrum 1 och 3

De mindre sovrummen kan du inreda som till exempel gästrum, lekrum eller tonårsrum. Vacker ekparkett är genomgående i rummen, precis som i resten av lägenheten. Det ena rummet har en fristående garderob, och det är även från det rummet som du har tillgång till arbetsrummet.

Arbetsrum

Det här lilla extrarummet har du möjlighet att gå loss med din fantasi. Det kanske är här du gömmer ditt skrivbord och alla papper som annars kan ligga och ta plats från köksbordet. Eller kanske sätter du upp väggfasta bokhyllor och skapar stans minsta men mysigaste bibliotek. Oavsett så kommer du säkert utnyttja det här rummet på bästa sätt.

Kök

Med plats för matbord blir köket det självklara rummet att avhandla dagens äventyr och det senaste skvallret. Kocken behöver inte känna sig ensam när middagsgästerna sitter till bords. Trots att köket är ett eget rum, är det inte helt instängt. Från diskbänken har du fri sikt mot vardagsrummet.

Vardagsrum

Ett lättmöblerat rum med två stora väggar där du kan maximera utrymmet. För att väva samman kök och vardagsrum finns en barbänk där du kan växla några ord med den som tar hand om kvällens disk. Från vardagsrummet når du också ut till lägenhetens ena balkong.

Badrum

Du har ett helkaklat badrum med plats för badkar. I ursprungsläget är rummet försett med dusch, men mer utrymme finns att tillgå. Badrummet har energisnål tvättmaskin och torktumlare och behaglig golvkomfortvärme.

Gästtoalett

En extratoalett är alltid uppskattad, både för gäster och familjemedlemmar. I direkt anslutning till entrén ligger gästtoaletten med kakel på väggar och golv.

Balkonger

Att ha två balkonger känns bra och få förunnat. Den ena balkongen, som är lite större, ligger i söderläge och där trivs både du och dina blommor. Den andra balkongen ligger i norrläge och rymmer möbler efter smak.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.