Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Arbetsrum och två balkonger

Inflyttningsklar fyra med två balkonger i trivsamt läge som ger en härlig utomhusyta att njuta av oavsett tid på dagen. Just nu erbjuder vi endast privata visningar av den här lägenheten – kontakta säljare Claes på 073-966 96 95 för att boka in en tid.

Arbetsrummet väljer du själv vad du vill ha det till. Men bara det att det finns ytterligare ett rum i din fyra gör att du kan gå loss med din fantasi där. Nere på gården väntar social aktivitet, träning och lek.

Entré

Lera, slask och smuts under skorna är inga problem eftersom golvet i din hall består av tålig klinker. Där finns också rymlig garderob för dina ytterkläder och plats finns för ytterligare hallmöbler om du skulle känna att det vore snyggt och praktiskt.

Sovrum 2

Det här är sovrummet med lägenhetens största garderob som du inreder som du själv vill. Skjutdörrarna gör det enkelt att möblera hela golvytan eftersom du slipper ta hänsyn till vanliga garderobsdörrar som måste öppnas.

Sovrum 1 och 3

Två mindre rum med samma ekparkett som i resten av ditt hem kan användas som sovrum till barnen, lekrum eller gästrum. I ett av de mindre sovrummen finns även dörren till arbetsrummet.

Arbetsrum

Det är inte många kvadrat, men det är ett extra rum där du kan gå loss med din fantasi. Arbetsrum, myshörna, barnkammare, musikrum. Vad du än väljer att använda det till är det ett välkomnat bonusrum till hemmet.

Kök

Det stora köket har plats för ett matbord där även gästerna ryms. Ovanför diskbänken finns ingen helvägg, utan du får en öppen känsla ut mot vardagsrummet samtidigt som vardagsrummets gäster slipper se köksstöket om du inte vill. Från köket tar du dig också till en av hemmets två balkonger.

Vardagsrum

Vardagsrummet är flexibelt för möblering med sina två stora väggar. Mellan kök och vardagsrum finns smart förvaring som en avdelare mellan rummen. Där kan du få sällskap medan du fixar i stöket.

Badrum och gästtoalett

Om du föredrar att bada framför att duscha kan du välja att uppgradera duschhörnan mot ett badkar. Tvättmaskinen och torktumlaren, som båda är energisnåla, står under en praktisk arbetsbänk. Både badrummet och gästtoaletten har helkaklade golv och väggar.

Balkonger

Den ena balkongen ligger i söderläge och den andra i norrläge. På den södra, passar det utmärkt att odla. Så vare sig du har gröna fingrar eller inte så är det bara att sätta igång och odla. Du kommer inte att ångra dig.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.