Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerad tvåa med balkong

I ditt nya hem kan du laga middag med vännerna i köket, varva ner i en fåtölj på balkongen och sova i en dubbelsäng i sovrummet.

På gården finns ett utegym och en löparbana. De delar utrymme med sandlådorna och andra sociala ytor. När du köper den här lägenheten får du också en ny cykel så att på knappt tio minuter kan cykla in till Uppsalas stadskärna. Med andra ord, här finns det alltid något att göra nära inpå.

Entré

När du kommer hem efter en stund med grannarna kliver du in på ett praktiskt klinkergolv och får en överblick över köket av vardagsrummet. Till vänster finns plats för en hallmöbel eller klädhängare, och rakt fram står en garderob där du kan hänga dina ytterkläder.

Sovrum

I ditt ljusa sovrum finns gott om plats för dubbelsäng och kanske en teve på väggen. Garderoben inreder du som du själv vill så att det passar ditt behov av klädförvaring. En del av garderoben är redan inredd för att dina sängkläder och städartiklar ska gå någonstans att bo.

Kök och vardagsrum

Det finns gott om arbetsytor i ditt nya kök, och även tillräckligt med golvyta för att du ska kunna bjuda in vänner till själva matlagningen. Bakom diskbänken finns en vägg som bara är en dryg meter hög. På så sätt får du möjlighet prata med de gäster som satt sig ner i soffan när du tar hand om köksstöket efter maten.

Badrum

Din kombimaskin tar hand om både tvättandet och tumlandet, så du kan göra viktigare saker än att passa tvättider. Du skulle till exempel kunna ta en dusch bakom den rundade duschväggen, eller bara stå och njuta av den sköna komfortvärmen i golvet.

Balkong

Med en balkong i söderläge trivs inte bara du, utan även dina växter. Här kan du passa på att odla soltörstande grönsaker, blommor och bär.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.