Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fyra rum och nära till livet

I ditt nya hem har du nära till det mesta. Med ett utegym på gården och cykelavstånd till Uppsalas kärna får du lättare ihop vardagspusslet.

Ibland, när du gjort klart det du ska för dagen – jobbat, tvättat, tränat, lagat mat – kan det behövas någon extra timme framför datorn innan du rundar av. Då finns ett extra litet rum i ditt hem där du gömt undan en arbetsstation som du bara behöver se när du verkligen måste.

Entré

En välkomnande entré med slitstarkt klinkergolv och förvaring för både ytterkläder och städartiklar möter dig när du kommer hem. Här får du också en trevlig överblick av köket och vardagsrummet.

Sovrum 2

Med sovrum i norrläge har du det svalt och skönt om du så vill. Och hur du vill ha i den stora garderoben är också något du själv bestämmer. Hänga, vika eller rulla. I en stor garderob är det blir det enkelt att hålla ordning och reda.

Sovrum 1 och 3

Om du vill använda rummen som lekrum, gästrum eller sovrum för andra familjemedlemmar är förstås helt upp till dig. Möjligheterna att leva ditt liv som du vill finns här. I ett av de mindre rummen finns dörren som går till det där extrarummet som du kanske inreder som arbetsrum.

Arbetsrum

De här fyra kvadratmetrarna kan göra stor skillnad i din vardag. Vi kallar det arbetsrum. Men du kanske kallar det barnkammare, mysrum eller förråd. Oavsett vad så kommer du ha stor nytta av det.

Kök

I köket kan du både laga mat och äta. Praktiskt på många sätt. Du slipper springa med den varma ugnsformen genom hela lägenheten, eller gå särskilt långt när du glömt att ställa fram ketchup. Ska du äta middag på balkongen är även det nära och bra eftersom utgången till en av dina två balkonger är i köket.

Vardagsrum

Med halvöppen planlösning blir ditt vardagsrum en plats att dra sig undan på, utan att för den delen vara helt för dig själv. Mellan köket och vardagsrummet finns nämligen en kombinerad bardisk och förvaringsyta, där du kan sitta och umgås med den som fick kvällens disk på sin lott.

Badrum

Det är stilrent inrett med kaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme. Dusch är standard men badkar finns att välja som tillval. Det ligger en praktisk bänkskiva ovanpå tvättmaskinen och torktumlaren och på väggen hänger en handdukstork.

Gästtoalett

I direkt anslutning till entrén ligger gästtoaletten. Och varje gång den används är det lätt att tänka på hur praktiskt det är med två toaletter i hemmet.

Balkonger

De två balkongerna sätter en liten extra guldkant på tillvaron i ditt hem. De är stora nog för både dig och din familj. Med en balkong i söderläge finns nästan oändligt med möjligheter för odling av grönsaker, örter och blommor. Den andra balkongen ligger i motsatt läge och kan bli din oas soliga sommarkvällar.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.