Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fyra med två balkonger åt varsitt håll

I din nya lägenhet förlängs både köket och vardagsrummet med varsin balkong i två väderstreck. Från din ena balkong har du underbar utsikt över de träningsglada grannarna på aktivitetsgården och den l

Lägenheten är som gjord för avkoppling och häng med vänner, medan innergården uppmuntrar till aktivitet och rörelse. Här bor du på välplanerade ytor ca två kilometer från Uppsalas stadskärna.

Entré

Klinkergolvet i din hall klarar det mesta som du har med dig under dina skor. Till vänster när du kommer in finns en stor garderob med skjutdörrar med gott om plats för olika typer av ytterkläder. Om du vill kan du sätta upp snygga klädhängare på väggen mitt emot garderoben, så att dina gäster enkelt kan hänga av sig när de kommer och hälsar på.

Sovrum 2

Det här är sovrummet med lägenhetens största garderob. Garderoben inreder du som du själv vill anpassat efter dina behov. Dess skjutdörrar gör det lätt att möblera hela golvytan eftersom du slipper ta hänsyn till vanliga garderobsdörrar som måste öppnas.

Sovrum 1 och 3

De här rummen fungerar både som gästrum, lekrum och tonårsrum. Du kommer förstås att anpassa rummen efter familjens behov, och i ena rummet finns anslutningen till lägenhetens arbetsrum.

Arbetsrum

Vi kallar det arbetsrum, men du kanske kommer att kalla det studierum, musikrum, bibliotek eller barnkammare. Oavsett vad så ger det här extra rummet hemmet en extra dimension och möjligheterna för arbetsrummet är nästintill oändliga.

Kök

Det stora köket har plats för matbord. Som en förlängning av köket ligger en av balkongerna. Ovanför diskbänken finns ingen helvägg, utan du får en öppen känsla ut mot vardagsrummet samtidigt som vardagsrummets gäster slipper se köksstöket.

Vardagsrum

Mellan kök och vardagsrum finns smart barbänk som en avdelare mellan rummen. Där kan du få sällskap medan du fixar i stöket. Två stora väggar ger dig flexibla möbleringsmöjligheter. Soffa på ena väggen och stor bokhylla på andra, skulle kunna vara ett alternativ.

Badrum och gästtoalett

I det stora badrummet finns det plats för badkar om du föredrar det framför en duschhörna. Tvättmaskinen och torktumlaren står under en praktisk arbetsbänk som du kan använda som exempelvis skötbord eller för att vika tvätt. Både badrummet och gästtoaletten har helkaklade golv och väggar.

Balkonger

Den ena balkongen ligger i söderläge och den andra i norrläge. På den södra, lite större balkongen kan du slå dig ner med en bok och äta en jordgubbe du nyss plockat från plantan du satte för någon månad sedan. Där trivs nämligen bär, frukter och grönsaker alldeles utmärkt.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.