Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ett hem som bjuder in

Ett hem som bjuder in till gemenskap mellan grannarna, till träning på gården och till vänner som efter middagen förflyttar sig till loungemöblerna på balkongen.

Ditt nya hem ligger inte långt från Uppsalas centrum med dess butiker och restauranger, och du cyklar snabbt dit på din nya cykel du får med lägenheten.

Entré

När du kommer hem möts du av en välkomnande entré med praktiskt klinkergolv och utsikt mot köket och vardagsrummet. Direkt till vänster finns plats för en hallmöbel eller kanske klädhängare för dina gäster. Rakt fram finns en garderob där du förvarar egna ytterkläder.

Sovrum

I ditt ljusa sovrum finns gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Garderoben inreder du efter dina egna behov, så att det passar dig oavsett om du är en hängare eller vikare. I garderoben finns också plats för sängkläder och städartiklar.

Kök och vardagsrum

Arbetsytor finns det gott om i ditt nya kök. Och det är tillräckligt rymligt för att du inte ska behöva laga maten ensam om du inte vill. Diskbänken fungerar som en avgränsare mellan köket och vardagsrummet. Det ger dig möjlighet att prata med dina gäster när du tar hand om köksstöket efter maten.

Badrum

Nu behöver aldrig mer komma på dig själv att du glömt den rena men blöta tvätten i tvättmaskinen i flera dagar. Din kombimaskin tar hand om tumlandet också. Det enda du behöver göra är att lyfta upp de torra kläderna på arbetsbänken och sätta igång med vikandet. Eller så tar du en runda på löparbanan på gården istället och viker kläderna en annan gång.

Balkong

Eftersom din balkong ligger i söderläge så passar du på att odla tomater, chili och soltörstiga örter som passar sig lika bra i maten som i drinken. När hösten smyger på inreder du din balkong med mysiga filtar så att du kan sitta där när dagen gjort sitt och alla måsten är över.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.