Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Tvåa med balkong och cykel

Med ditt nya hem kommer en helt ny cykel så att du på ett snabbt, billigt och klimatsmart sätt vara i Uppsalas centrum på knappt tio minuter.

Cykeln parkerar du i någon av föreningens stora cykelförråd, och skulle den krångla så finns en cykelverkstad i huset. När du åker och storhandlar, eller av annan anledning behöver packa mycket, så är det bara att låna en av lådcyklarna som du delar med dina nya grannar.

Entré

När du kommer hem från stan en regnig dag kan du ställa av dig skorna på det slitstarka klinkergolvet. Direkt till höger när du kommer hem finns plats att inreda med klädhängare för dina gäster. Rakt fram finns en garderob där du förvarar dina egna ytterkläder.

Sovrum

I ditt sovrum finns ett dubbelfönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Garderoben med skjutdörrar sträcker sig över hela väggen. Där finns plats för städskåp och linneskåp.

Kök

Här kan ingen komma undan med att hjälpa till med matlagningen. Köket är rymligt och det finns gott om arbetsyta både för den som skalar potatis, den som knådar brödet och den som rör om i grytan på spisen.

Vardagsrum

I vardagsrummet har du gott om plats för matbordet. Efter middagen kan du och dina gäster slå er ner i soffan utan att behöva se köksstöket. Om gästerna vill sova över, men det blir för trångt i soffan, så kan de spendera natten i en övernattningslägenhet som finns att tillgå i grannföreningen.

Badrum

I badrummet med stilren hörndusch står din kombimaskin. Bara för att du bor i en mindre lägenhet ska du inte behöva anpassa ditt liv efter en gemensam tvättstuga. Kombimaskinen både tvättar och tumlar dina kläder. Ovanför maskinen finns en arbetsbänk där du kan vika din tvätt. Eller lägga den tumlade tvätten i en hög på, för att vika sen.

Balkong

I anslutning till vardagsrummet ligger din balkong i det eftertraktade söderläget. Här kan du sitta och gör dig redo för några varv på löparbanan nere på innergården.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.