Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fyrarummare med två balkonger

I din välplanerade lägenhet finns två balkonger i två väderstreck. På balkongen i söderläge har du sol en stor del av dagen, och en fin sommarkväll kan solen titta fram även på den andra.

På den aktivitetsbaserade gården med lekplatser, utegym, löparbana och andra sociala ytor har du och din familj aldrig tråkigt. Här i Kapellgärdet bor du i ett socialt kvarter med nära till stadens puls och utbud.

Sovrum 2

Det stora sovrummet har ett fint ljusinsläpp från ett dubbelfönster. Eftersom rummet ligger i norrläge slipper du gassande sol på morgonen som gör det svårt att sova. Bakom skjutdörrar finns din garderob som du inreder precis som du vill för att lättast organisera bland dina kläder.

Sovrum 1 och 3

I de mindre sovrummen finns plats för både familjemedlemmar och gäster. I ett av sovrummen finns en fristående garderob, och det är även det rummet som ligger i anslutning till arbetsrummet.

Arbetsrum

Det här lilla extrarummet har du möjlighet att inreda till ett arbetsrum om det är det som är ditt behov. Men möjligheterna är betydligt fler. Musikrum, barnkammare, bibliotek. Bara din fantasi sätter stopp.

Kök

I köket finns plats för matbord, så att du kan ha middagssällskapet och kocken samlade. Härifrån når du även en av dina två balkonger. Diskbänken har ingen vägg upptill, och du får därför en överblick mot vardagsrummet när matgästerna flyttat över dit.

Vardagsrum

En stor soffa där alla som vill kan krypa upp, eller flera mindre möbler för den som vill ha sitt eget utrymme. Hur du än vill inreda ditt vardagsrum så är det möjligt. Som en avgränsning till köket finns en barbänk. Där kan du i lugn och ro sitta och prata med den som plockar undan i köket efter middagen. Från vardagsrummet har du också tillgång till hemmets större balkong.

Badrum

Badrummet har plats för badkar om du föredrar det framför ett praktiskt duschhörn. Energisnål tvättmaskin och torktumlare finns också i ditt helkaklade badrum med komfortvärme i golvet.

Gästtoalett

Det är alltid praktiskt med två toaletter. Extra praktiskt är det att den ligger i anslutning till entrén när du skyndar dig hem och slänger av dig kappan på golvet.

Balkonger

De två balkongerna ligger på varsin sida av lägenheten. Den ena i norrläge och den andra i söderläge. På så sätt kan du välja om du vill sitta i solen eller inte. Båda balkongerna ger dig möjlighet att inreda efter dina behov, oavsett om du vill kunna sitta och äta med familjen vid ett rejält bord, eller om du vill fika i en loungehörna.

Entré

Direkt när du kommer in möts du av en välkomnande entré med luftigt utrymme mot kök och vardagsrum. I garderoben ryms både ytterkläder och städskåp.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.