Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo rymligt i aktiva Kapellgärdet

En generös balkong i söderläge blir ett extra rum om sommaren och garanterar härliga middagar när vädret tillåter. Du har gott om social yta och tre sovrum och ett litet arbetsrum för lugn och ro.

Kapellgärdet är grannskapet byggt för att underlätta det enkla och aktiva livet. Du kopplar av på din egen balkong eller ordnar en festlig grillkväll tillsammans med vännerna på den gemensamma takterrassen i sydvästläge. Med cykel tar du dig till centrala Uppsala på knappt tio minuter. Din nya bostad är ett modernt utrustat hem där du kan njuta av en innegård gjord för aktiviteter och social samvaro med vänner.

Entré

I entrén finns gott om plats för skoställ och hatthylla. Ett lättskött och snyggt klinkergolv i entrén ger ett snyggt intryck redan från början. Fortsätter du en bit in i hallen så har du ekparkett under fötterna, och en rymlig skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2

Hemmets största sovrum är försett med en garderobsvägg med platssparande skjutdörrar. Precis utanför rummet finns mer förvaring. Inne i rummet finns trivsam plats för den breda sängen att längta till vid dagens slut.

Sovrum 3

Mellansovrummet mäter tio kvadratmeter och har förvaring i en hörngarderob. Här finns dörren in till det praktiska arbetsrummet.

Sovrum 1

Hemmets minsta sovrum är vänt mot balkongen. Här finns en mysig yta att inreda med säng och pysselhörna.

Arbetsrum

Med ett eget arbetsrum hemma får skrivbordet och arbetsbokhyllan en självklar plats. Det lilla rummet kan fylla de aktuella behoven och har ett eget fönster för ljusinsläpp och luft.

Badrum och gästtoalett

Med egna tvätt- och torkmaskiner behöver du inte oroa dig för en missad tvättid igen. I badrummet är väggarna helkaklade, och här finns också en arbetsbänk där de rena kläderna kan vikas efter avslutat program. Du har en smidig hörndusch med glasväggar. Nära entrén finns hemmets praktiska lilla gästtoalett.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök är välutrustat med energieffektiva vitvaror, bland annat induktionshäll, diskmaskin, ugn och mikro, alla smart utplacerade. I det rymliga vardagsrummet minglar du med gäster eller kopplar av med familjen i soffgruppen. När du öppnar upp mot den rymliga balkongen kommer du uppleva känslan av ett extra rum utomhus.

Balkong

Från vardagsrummet når du din soliga balkong i söderläge. Här har du tolv kvadratmeter att disponera över. Här får allting plats, från solstolen till kafémöbeln och hemmaodlingen med grönsaker och örter.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.